[]

İspanyolca kursu

İspanyolca eğitimi veren bir kurs arıyorum. İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yaşıyorum. Cervantes Enstitüsü ile görüştüm. Biraz (biraz?) pahalı geldi... Avrupa Yakası'nın da boğaz köprüsüne veya iki yaka arası sefer yapan vapurların iskelelerine çok uzak olmayan yerlere de gidebilirim. Sabaha dek internette araştırma yaptım... Verdil, Firenze, Deulcom, Batı Dilleri Merkezi, Cervantes Enstitüsü ile görüştüm. İspanyol Kültür Merkezi ile Karya'ya ulaşamadım... Bunların dışında bildiğiniz bir yer var mı? Yoksa da bunlar arasında nereyi önerirsiniz, çok kararsız kaldım?




 
berlitz var bir de. ben de başlamak istiyorum (aslında uzuuun zamandır arıyorum yer ama çok pahalı geliyor bana da) ve kanımca sertifika veren bir yer bulmak en iyisi. benim bildiğim berlitz ve cervantes veriyor.
ha bir de bulursanız güzel, uygun bir yuer bana da haber verirseniz sevinirim hehe

  • dare  (28.06.07 14:48:26) 
Küba dostlari dernegi vardi bir de! Internet sayfalari dandik ama telefonlarindan ulasabiliyor.


  • bezginbekire  (28.06.07 17:47:02) 
cervantes'ten şaşma, ben önce tömere gittim, şimdi cervantes'e gidiyorum, aradaki fark dağlar kadar diyebilirim, bir arkadaşım küba dostluk derneği'nde gidiyor, ortam çok güzelmiş, kursta öğrenemesen de oradaki tayfayla dışarda öğrenirsin belki.

bir de şunu düşün : www.inmsol.es
tatil + dil kursu, fiyatlar da gayet makul.
  • prefect  (03.07.07 10:41:46) 
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Cervantes'in bu ay başlayan kurunu kaçırdım. Sosyal faaliyet konusunda en aktif olan Cervantes Enstitüsü gördüğüm kadarıyla. Bir de taksit yapsalar ne güzel olacak... Sadece Bonus Kart'a taksit yapıyorlar maalesef. Aylık 607 YTL tutuyor hesapladığım kadarıyla, bunu da her 30 günde bir peşin vermek belimi bükecek; çünkü aynı zamanda gitar kursuna gidiyorum... Her neyse dağıtmayayım konuyu... Küba Dostluk Derneği'nin ismini duyduğumdan bu yana onlara ulaşmaya çalışıyorum. Geçen gün telefon açtım saat 13:00 gibi. Yanılmıyorsam "15:00 ile 21:00 arası buradayız." diyen bir bant kaydı çıktı. Şu an saat 16:küsür, şimdi de cevap vermiyorlar... Bir türlü onlarla görüşme fırsatını yakalayamadım... Berlitz ile de görüştüm, oranın da fiyat konusunda Cervantes'ten bir farkı yok, hatta orayı geçmişler bile. Ona gideceğime Cervantes'i tercih ederim, kendileri uçmuşlar biraz. Gerçi uçma rekoru Firenze'nin elinde... Neyse... Sözlükten bir arkadaş özel ders seçeneği ile ilgili bilgi vermiş. Onu da değerlendirdikten sonra artık karar alma zamanıdır. İlgilenenler için öğrenime başladığım yer/kişi ile bir süreyi geçirdikten sonra yorumlarımı, görüşlerimi buradan bildiririm. Hepinize tekrar çok teşekkür ederim.


  • acoustic polyphony  (03.07.07 16:31:26) 
Eveeet, aradan tam bir ay geçti. Deulcom'a tam kaydolacağım derken kontenjan dolduğu için alınmadım. Küba Dostluk Derneği'ni farklı tarih ve saatlerde en az 6-7 kez aradım; fakat hiç ulaşamadım. Diğer 1-2 kursa daha kurların başlama tarihlerini sordum. Verdil, yeni kurun en erken Eylül'de açılacağını söyledi. Sözlükten mesaj attığım arkadaştan ses çıkmadı, unuttu beni sanırım. Okul döneminde kendimi yok yere çok yorup strese sokmamdan dolayı yurt dışında tatil + dil kursu olayı için kıçımı kaldıracak enerjim kalmadı. Velhasıl yolum yine Cervantes'e düştü. 1 Ağustos'ta Beyoğlu'ndaki şubelerinde A1 (Başlangıç seviyesi) kuru açıldı. Hafta içi dört gün (Pzt, Salı, Çrş, Prş) 10:00 ile 13:30 arasında. Sınıfta 15 kişi var. Öğretmenimiz İspanyol. Kendilerinin hazırladığı dökümanların, oyunların haricinde "Gente" isimli kitabın birinci serisinden alıştırmalar yapıyoruz. Şimdilik her şey yolunda, eğlenceli. Kuru tamamladıktan sonra da ilgilenen arkadaşlar olduğu için yorumumu bu başlığa tekrar eklerim.


  • acoustic polyphony  (04.08.07 02:22:45) 
Kurs nasil gidiyor bende yeni kaydoldum cervantes'e.


  • Slynmaster  (02.12.21 06:48:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.