[]

Hasta olma aşamasındayım

Selam. Dünden beri ağzımın tadı bozuk. Yutkunurken boğazım acıyor ama ciddi bir ağrı yok. Halsizlik var. Ciğerlerim dolu dolu, nefesim biraz dardı dün. Biraz öksürük var. Nedir bunun ilerlememesinin yolu? Çok önemli bir haftaya giriyorum. Bu haftayı ders açısından verimli geçirirsem çok güzel olacak.

Dün nefes açıcı ilacımı kullandım. Dün akşam ve bu sabah Nurofen aldım. Tantum falan da kullandım. Sıcak şeyler de içiyorum. Birazdan menengiç kahvesi içeceğim ciğerlerime iyi gelir diye.

2 ay önce bu şekilde hasta olduğumda 2 hafta iyileşemedim. Var mı yapmam gereken ekstra bir şey?

 
  • hiko seijuro  (07.12.14 14:55:09) 
ders açısından stres varsa iyileşmeni yavaşlatır.
en önemli ilaç dinlenmedir. eğer yarın öbürgün acil bişeyin yoksa, bol bol uyu ve dinlen. nurofen tarzı şeyler iyi hissettirir ama dikkat dağınıklığı da yaratır, birlikte ders çalışması zor olur. önce biraz toparlamaya çalış bence. özetle, yat dinlen.

  • manuel mandalina  (07.12.14 14:57:25 ~ 14:57:45) 
(bkz: umca) bi oku istersen.


  • lionel andres  (07.12.14 15:07:32) 
@manuel mandalina Malesef salı günü sınavım var. Zaten dikkat dağınıklığım var. Ama iyileşmem lazım.


  • aguilas negras  (07.12.14 15:11:39) 
@lionel andres Aaa iyi hatırlattın Umca'yı. Bir arkadaş çok reklamını yapardı bunun. O damla olanı kullanıyordu. Eczacı bana hap verdi, damla olanı hap içemeyenler alıyormuş. Arada bir fark var mı?


  • aguilas negras  (07.12.14 15:13:08) 
Vicks first defence +1 her seferinde dondurdu beni hastaliktan. Burnunuza sikarken derin nefes almayin yalniz, normal nefes alin


  • mahnita  (07.12.14 15:53:28) 
Bir doktor dostumdan aldığım tavsiyeyi yazayım

C vitaminine aban.

Redoxon var suda eriyen tablet. Bunun dışında c vitamini içeren meyvelere yönebeilirsin. Vitaminin fazlasını zaten vücut atıyor, o açıdan bir sıkıntı yaşamazsın. Hastalık daha çoğunluğa hakim olmadıysa dene derim. Kesin bilgi.
  • reyals  (07.12.14 16:04:40) 
@aguilas negras, ben umca'yi yeni ogrendim. Bi arkadasim anlatti bana da. Sozluge girip yazilanlara baktim aynen arkadasimin anlattiklari yazilmis. Bicok kez hastaliktan kurtulmus arkadasim umca sayesinde. Damla olanindan kullaniyormus ama acildiktan sonra belli bi kullanim suresi varmis sanirim onun. Tablet olani da ayni isi goruyor derler ama bilmiyorum.


  • lionel andres  (07.12.14 18:06:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.