[]

20 yaşına dönesim geldi?

ya eski fotoğrafları filan kurcalıyodum da. böyle bi şeyler vesile oldu epey nostaljik incelemelerde bulundum. ve 20-21 yaşlarıma aşırı büyük bi özlem duydum ya. hatta 22, 23 de olur. önceki yaşlarım gözüme bi sempatik göründü böyle. hepsi de acayip geçmişte kalmış filan gibi. kendimi bunların çok da uzak geçmişte olmadıklarına ikna etmeye çalışırken buldum falan. 25 yaş krizine mi girdim acaba? böyle bi kriz mi var arkadaşlar, böyle bi şey mi?

size de oluyo mu bütün bunlar? şu an çok duygusalım. gerçekten çok enteresan. etrafımdakilerin kafasını şişirmek istemediğim için size soruyorum aşslfkj. ne şimdi bu?


 
valla bana hep oluyo. her yaşımda keşke 3 sene önceye dönseydim diyorum.


  • justinho26  (07.12.14 13:59:59) 
Hayatta bir hedefin yoksa, bu tip krizlerden kurtulamazsın.


  • mountaincat  (07.12.14 14:03:29) 
20 yaşındayım, 4 sene öncesini düşünerek hayallere falan dalıyorum. orta yaşın da etkisi vardır senin durumunda muhakkak ama büyük ölçüde şu anki yaşamından memnun olmadığın için bence. ya da en azından, o zamanlarda çok daha mutlu olduğun için. şimdi keyfin yerindeyse bile, o zaman daha farklı bir şeyler vardır. olmasa o kadar özlemezsin. ben çok güzel birkaç gün geçirsem mesela direkt geçmişle ilgili hayal kurmayı falan kesiyorum.

geçmiş her zaman daha tatlıdır çünkü çoğu kötü şeyi hafızandan atarsın, güzel olanları ise hatırlarsın. bi de zaten geride kalmış olmasının yarattığı bi nostalji havası var. geçmiş, güzel bi aslanı kafesinde dışardan izlemek gibi. ne kadar vahşi olsa da bakınca "vay anasını" deyip haz duyabiliyosun. ama şu an, şimdi o aslanın kafessiz hali. ne kadar güzel olursa olsun çekiniyosun, "lan üstümüze atlayıp parçalamasın bizi?" diye düşünüyosun. gerilmemek, tedirgin olmamak, kaygılanmamak elde değil.

25 yaşına geldiğimde umarım bu zamanı özlüyor olmam. gerçi bu zamanı özleyecek kadar düşersem, muhtemelen ölmüş olurum.
  • pescador  (07.12.14 14:05:51) 
20den bildiriyorum, keyfim gıcır aslında ama ben pek sevemedim. Neden çünkü büyüyüp büyümediğim belli değil böyle bi arada kalmışlık duygusu hakim, 25-35 arası en iyi geçecekmiş gibi görünen yaşlar bana göre :D


  • capitatum  (07.12.14 14:44:36) 
25 yaş altının cevaplarını tiklemiycem ya. sorry guys. asfdlkjasdf.


  • snape i başından beri tanırım  (07.12.14 14:49:56 ~ 14:50:15) 
Bizi adamdan saymıyor musun !!!?!??! asdfghjkdk


  • capitatum  (07.12.14 14:52:50) 
o yaşları ben de hiç unutamıyorum. sanırım altın çağımı o yaşlarda yaşadım. en güzel anılar, en güzel dakikalar o yaşlara ait. yaş 29.


  • sorumatik  (07.12.14 15:54:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.