[]

Interstellar çılgınlığı

şimdi duyuruda son 1,2 haftadır hergün 4,5 tane başlık görüyorum bu filmle ilgili. Çok mu iyi film anlamadım tam olarak? Giden var mı? neden bu kadar çok konuşuluyor?

ikinci sorum son dönemde "stalker" kelimesinin de çok fazla kullanıldığını görüyorum. bu litatüre yeni mi girdi? yani "smirting" falan gibi. o yüzden mi bu kadar çok kullanılıyor?


 
Ya spoiler vermeden söylemek gerekirse filmin bu kadar konuşulmasının nedeni sallamasyon veya uç ütopyalar yerine bilimsel kuramlara ve olası şeylere yer vermesi yani tamam bunların yaşadıklarıda uç ama bir kurama felan dayanıyor... Tam anlatamadım ama neyse...

Ayrıca dip not olarak bu tür şeylerle pek ilgili değilsen biraz soru işaretleri kalıyor kafanda bende 2-3 tane var çözemediğim şeyler...
  • kilimanjaro  (07.12.14 10:24:41) 
Interstellar abartlmış balon bir filmdir.
İzlemedim.

  • namus ninjası  (07.12.14 10:29:06) 
Stalker, smirting gibi yeni bir kavram değil, eskiden beri var.


  • nereye bu gidis  (07.12.14 10:32:47) 
başlıklardan birinide ben açtım. ben beğendim. öldüm bittim diyemem ama baya iyiydi. benim sebebim klimanjaro nun saydığı ayrıca spoiler vermeden nasıl desem, o his iyi verilmiş. hissedebildim yani, duygu bana geçti. diğer filmlerden daha uçuk ama daha gerçek gibi. aa işte bu da bir film demiyorsun yaşıyorsun adeta. benim için öyle oldu yani. ayrıca ufkum genişledi. bence git pişman olmazsın.

stalker ın türkçe'de direk anlamı yok galiba. sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla gelmiş bir şey.
  • biyik  (07.12.14 10:35:42) 
nette var mı bu film peki? bi izleyim


  • secilmis uye  (07.12.14 10:39:54) 
-izledikten sonra hakkında konuşma ihtiyacı duyuran bir film.
janra ilgisi olup da konulara hakim olan için de, pek olmayan için de geçerli bu durum. farklı sebeplerden.

  • icemint  (07.12.14 11:09:43) 
film o kadar uzun ki konus konus bitmiyor. heheh.


  • disq  (07.12.14 11:34:04) 
2. stalker "taciz eden, tacizci" demek basit anlamıyla ve ingiliz ve amerikan ceza hukukları var olduğundan beri mevcuttur bu kelime, sen yeni duymuşsun.


  • fengari  (07.12.14 11:56:57) 
intersteller'ı önce sinemada izledim altyazısız. meeh dedim çıktım. sonra bir de altyazılı izledim başrol aktörün aksanından dolayı bişeyler kaçırdığımı düşünerek. yine meeh çektim.

anlayacağın güzel film ama bir alex değil. kol gibi overrated.
  • KidLazer  (07.12.14 12:11:32) 
stalk etmek deyimi güzel türkçemize yerleşti bile. tabi anadolunun köylerinde değil sosyal medyada çok kullanılıyor.

inception çıktığındada vardı böyle abartılı yorumlar. ben hala izlemedim filmi bilim kurgu manyağı olarak imax sinamada izlemek istiyorum fakat siktiminin eşşek sikilen bozkuru ankarada yok.
  • mrthany  (07.12.14 12:17:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.