[]

Çıksam mı çıkmasam mı kararsızlığı

dün sabah 7'ye kadar taksim de sabahladım yine. bugün hava hafif yağmurlu ve dünden kalma bir yorgunluk da var üzerimde. Çıkalım edelim diyen arkadaşlarım var ama, üşeniyorum. şimdi hazırlan, yola düş, metrobüse bin, ordan dolmuş, 50 tane telefon trafiği vesaire. Çıksam yine sabah 5 den önce dönemeyeecğim. Evde dinleneyim diyorum ama öte yandan da, haftaiçi mesailerde, keşke haftasonu çıksaydım diye içimde kalıyor. Böyle arka arkaya iki gün çıkınca bu kez de, haftaiçi, keşke haftasonu dinlenseydim diye eflenip püfleniyorum. Eminim çoğunuz aynı problemi yaşıyordur, napsam ben? kesin belirleyici olacak verdiğiniz cevaplar, öyle bir araftayım.




 
çık tabi. evde yatınca da dinlenmiyo ki insan. yarın yatarsın tüm gün.


  • justinho26  (06.12.14 20:08:44 ~ 20:09:08) 
aynen yaşıyoruz.gidersem pişman oluyorum ben yoruluyorum diye.gitmezsem sıkılıyorum bu sefer. ama gitmemek daha iyi. gitmeyip başka bişeyler yapmaya bak.

arkadaşlarınla evde takılın mesela.
  • zlatanibrahimovic11  (06.12.14 20:09:07) 
seviyorsan çık.


  • merak ediyorum  (06.12.14 20:20:07) 
illa taksime gidip sabahlamak zorunda misin? daha yakin bir yerde 3-4 saat vakit gecirin. sonra gece 1-2 gibi eve doner yatarsin?


  • crucio  (06.12.14 20:25:28) 
ne zaman kararsız kalıp, gitme yönünde kendimi zorlarsam pişman oluyorum, eğlenemiyorum. o modda olmak gerek.


  • mellifica  (06.12.14 20:29:14) 
Ya muhtemelen gece 2 gibi pişman olursun. Yarin da ogleden sonra kalkcan aha bitti haftasonu amk dicen. Yakinlarda arkadaşlarin varsa pes filan atin iki saat don evine. Taksim cok yorar haci ayni kararsizligi surekli yaşayan biri olarak cikma derim.

Klar taksimden bildirdi. aslsşsşlsklkj
  • klar  (06.12.14 20:44:42) 
evet tutamıyorum zamanı ben siktirolup gidiyorum arkadaşlar, sağ olun.


  • fucking machine in my head  (06.12.14 22:12:46) 
her seferinde çaksam mı çakmasam mı kararsızlığı diye okudum şu duyuruyu bence de çıkman iyi olmuş bir hayır vardır diyorum böyle okumamda ısrarla.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.12.14 22:13:35) 
ne güzel arkadaş gruplarınız etkinlikleriniz sosyal hayatlarınız var ya. değerlendirin.
arada beni de çağırın :,)

  • kertenkelebek  (07.12.14 13:25:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.