[]

iphone pdf atma cok prof sorusu yalniz

simdi elimde her biri en az 800 sayfa olan toplam 30 adet pdf dosyasi var. bu dosyalarin alt chapterlari var icinde.

simdi itools ile bu 30 dosyayi telefona attim. telefona appstore dan pdf yazip ne varsa indirdim. fakat bu attigim dosyalari sadece ibook icinde gordum. digerlerinde gozukmuyor.

ibook ta da chapterlar yok. yani dosta 21 isimli bu icinde su sekilde 21-xx-xx. ben mesela 21-43-23 acmak istedigimde once 21 sonra 43 sonra 23 acmak yerine 21i acip 700 sayfa saga kaydirmak zorundayim. bu da anasinin ami.


nasil cozebilirim ?

 
Adobe reader indir normal itunes ile at.


  • atom karincanin torunu  (06.12.14 17:39:38) 
programları yükledikten sonra itunes üzerinden ilgili programa yükleyin. itunes'um yok şimdi tam tarif edemeyeceğim.


  • marido  (06.12.14 17:39:53) 
ibooksta normalde chapterlar gozukuyor. yerini bulamamis olabilirsiniz eve gidince bakip yazarim. fakat ben 1000 sayfalik ders kitabinin chapterlarina tek tiklamayla erisebiliyorum.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (06.12.14 17:56:42) 
sizin dediginiz gibi bir olay yok yalniz. itunes ile kitaplari eszamanlasan gne sadece ibook ta gosteriyor. ve yukarda bahseettigim uzere ibook kullanissiz


  • seljax  (06.12.14 18:04:19) 
iTunes'tan diğer uygulamalara belge atmak için, uygulamalar sekmesinden aşağıya doğru kaydırıp ilgili uygulamanın içerisine atmak gerekiyor.

iBooks'ta kitabı açtığında sol üstte arşive geri dönmek için olan butonun yanında bir buton var. Ona bastığınızda PDF eğer düzgün bir PDF ise, Sağ üstte tekrardan üç çizgili bir buton olacak, ona bastığınızda tüm içindekiler erişilebilir oluyor.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (06.12.14 18:29:38) 
Documents uygulaması bölümleme olayını gayet güzel hallediyor. Ben dropbox ile beraber kullandığım için doğrudan itunes ile uygulamaya gönderme yapılabilir mi bilemiyorum ancak çok zor durumdaysanız

Documents'ı indir.
Dosyaları dropbox'a at.
Documents'ı dropbox ile eşleştir.
Dosyaları documents'a at.
Documents'ta bekgeyi açıp sağ üstten chapter'ı seç ve tıkla.

Buğadar.
  • sulphur  (06.12.14 19:34:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.