[]

Yurtiçi Kargo Belası

Ya biliyorum Yurtiçi Kargo en kötüsü falan filan ama bu kadarını da yapmasalardı iyiydi. Evime en yakın firma buydu, ki keşke olmasaymış. Hiç değilse benden sonrakiler bu firmayı tercih etmesin diye milyonuncu kez de olsa şikayeti yazayım da başkası yanmasın. Geçtiğimiz Salı günü İstanbul'dan (hatta Kurtköy şubesinden) İzmit'e (110 km, otobüsle molalı 2 saat) 24 saat içinde ulaşacağı söylenen tarifeden bir kargo gönderdim. Adamlar şubesinde esir aldı resmen gönderimi.

i.imgur.com

O gözüken "bekletiliyor şubede" ibaresinin nedeni "zaman yetmezliği"ymiş. Vakit yetmemiştir o yüzden arkadaşlar iletememiştir diyor. Ulan dangalak diyorum ben de, sabah 11'de 12'de zaman yetmezliği mi olur? Kargoyu arabaya koymayı beceremediysen akşam 5'te 6'da zamanın yetmez. 3 gün arka arkaya taşak geçermiş gibi bunu yazınca her yerden şikayet ediyorum. Ama onlardan da ulasan yok. Yahyakaptan şubesinin telefonu 3 gündür meşgul. Meşgul olmadığında da açan yok zaten. Verdikleri İzmit Genel Birimi'nin telefonu hiç çalmadan kapanıyor. Müşteri hizmetleri, sitelerindeki şikayet bölümü denendi, sonuç alınamıyor. Napayım daha?

Sevgiler.

 
@prhn, umarım kargoyu kaybetmeyi de başaramamışlardır. Eğer öyleyse daha da beter ederim zaten :)


  • ufukcel  (06.12.14 15:30:32) 
aynı seyi esk.de yaşadım 4 gundur bekletio abiler. şubeye gittiğimde baktım telefonun fişini cekmişler :) aa cıkmış diolar bide. şikayet etmediğim yer kalmadı. bölge mud. genel mudurluk dmarket ... şikayet et.


  • cptxxx  (06.12.14 16:37:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.