[]

sanal ofis

Merhaba,
Sanal ofis kullanan var mı? Nedir, ne değildir?
Faydalı mıdır, saçma mıdır?
Fikir ve önerilerinize muhtacım.
Sevgiler.

 
Hangi iş için kullanacağına göre değişiyor bu soruların cevabı aslında.

İşlerini yürütmek için değil de toplantılar için bir ofise ihtiyacın varsa o zaman faydalı ve mantıklı. Düzenli olarak yüksek meblağlarda bir ofis kiralamak yerine evinden çalışıyorsun, sanal ofise de kira ödüyorsun ama farklı meblağlar var. Sunulan hizmete göre de değişiyor o meblağlar, ihtiyacın olduğunda kullanman üzere sana tahsis edilen ofisin bulunduğu bölgeye göre de değişiyor.
  • m e l t e m  (06.12.14 14:18:59) 
Zaten ofislik çok iş olmadığı için sanal ofis arayışına çıktım. ama arada sırada toplantı odası kullansam fena olmaz.
ücretleriyle ilgili az çok fikrim var webde araştırdım ama kullanıcı yorumlarını önemsiyorum. tecrübe ettin mi sen? düzgün yürüyen bir organizasyon mu? regusa'a baktım makul geldi fiyatlar onlardan bilgi alacağım ilk etapta ama dediğim gibi kullanıcı yorumlarını önemsiyorum. teşekkürler m e l t e m

  • suspendline  (06.12.14 14:23:32 ~ 14:23:48) 
Ben tecrübe etmedim ama tecrübe eden arkadaşım memnun. Düzgün yürütüldüğü sürece düzgün yürüyen bir organizasyon, yani sanal ofis hizmetini kimden aldığın önemli. Bu noktada da referanslar değerli oluyor. Araştırmak lazım. Rica ederim.


  • m e l t e m  (06.12.14 14:33:17) 
bende bi ara dusundum neden olmasın evden çalışanlar ıcın dısıplını saglamak adına dusunulebılır

yazane' nın karakoydeki yeri guzeldi epey bir bak dilersen
  • feue  (06.12.14 15:00:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.