[]

192.168.1.1 ve modem arayüzü sorunu

192.168.1.1 üzerinden modem ayarlarıma bir türlü ulaşamıyorum. İşin garibi, bazen erişim sağlayıp, bazen erişim sağlanamazken artık hepten sayfa hata vermeye başladı.

Bir çözümü var mıdır?

Bir diğer sorum, kullandığım TP link TD-W8951ND markalı modemimin güncellemesini yapmak istiyorum fakat merak ettiğim, donanımın fabrika çıkışı v3.1, sitesinde ise şu anda 4 tane üst sürümü çıkmış durumda, v6 ve diğer sürümler görünüyor.

Güncellemeyi yapmak için tek tek bütün yeni sürümleri mi kurmalıyım? yoksa en son güncellemeyi kurmak yeterli midir?

Son soru olarak da, kurmaya gerek var mıdır?

 
bilgisayarındaki ethernet kartının ve driverının sağlam olup olmadığını doğrula önce.

modemi farklı bir pc de, farklı bir modemi senin pc de dene.

güncellemeye de ben olsam gerek duymam, çalışıyorsa kurcalama.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (06.12.14 13:33:43) 
IP sonunu 2.1 ya da 1.2 ile de denediniz mi?


  • nereye bu gidis  (06.12.14 14:09:04) 
Vallahi ilginçtir ki, az önce giriş yaptım. giriş yapmadan önce, modemi kapatıp tekrar açtım bu sefer girdi. Ağı 3 kişi kullanıyoruz, bu yüzden modem yük altında olduğundan mı açılmıyor acaba?


  • taking fire need assistance  (06.12.14 16:45:15) 
onunla alakası yok. neden bilmiyorum ama bana da oluyor. 10 dakika boyunca bağlanamıyor. sonra ya modemi ya da pc'yi resetledin mi bağlanıyor... güncellemeler her zaman iyidir... yüklemekte fayda var...


  • inanmazsan inanma  (06.12.14 16:48:27) 
TP link TD-W8951ND modemde görülen kronik bir sorundur bu.Bende de aynı modem var ve dün gece aynı sorunla uğraştım. 5-6 kere modemin arkasındaki fabrika ayarlarına dönüş/restart tuşuna bas modem arayüzüne erişebileceksin. Firmware güncellemelerini denemeye ben de cesaret edemedim henüz.


  • turkuaz  (07.12.14 01:09:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.