[]

iran kedimin gözü

paşamın tek gözü kısık korsan gibi duruyor. çok sık tekrarlanırdı damlayla geçerdi ama bu sefer uzun sürdü. gün içinde asit borikle temizliyorum daha önce olduğunda gentagut damla vermişti veteriner ama bu sefer geçemedi gitti. mutsuz, keyifsiz biz de öyle.
teramisin mi sürsem gözüne ne yapsam ? tırnaklarını kesiyorum,, dışarı çıkmıyor tamam bu cinslerin gözü akıyor ama çok sık tekrarlanıyor. rutin kontrollerde sorun yok veteriner diyo anlamyıorum ben bunu
katarakt başlangıcı falan da var sanırım görmesinde problem yok ışıkla göz bebekleri büyüyor küçülüyor ama tek gözü flaş ışığında çekilen fotolarda farklı gözüküyor. veteriner göz uzmanı nerede vardır anadolu yakasında?

imgur.com maşallah diyin:)

 
Alkolu fazla kacirmis pasa ondan olabilir :)


  • luciferhk  (06.12.14 03:19:08) 
Dostum kedi demişsin ama bu Süleyman Demirel.


  • kirk karaktere sigmayacak adam  (06.12.14 08:48:05) 
Vallahi Süleyman Demirel ya :D Bi sorun görünmüyor belki gözünde bi batma hissediyordur, belki keyfi çok yerindedir bazı kediler yapıyor böyle, teramisin falan sürme iyice kıllandıysan bi veterinere göster ama onun da bişey diyeceğini sanmıyorum. Nemli bezle yüzünü gözünün etrafını temizleyebilirsin.
Ha veterienr sorun yok diyor demişsin. Göz uzmanı vet zor çok zor :D
Fakat Üsküdar'da bu Bey var, ona götürebilirsin iyidir kendisi.
www.vetgoz.com
Edit: Prof'un faturası tuzlu çıkar ben söyleyeyim de.
  • solemio  (06.12.14 09:00:40 ~ 09:01:58) 
Benimki gozunu bir yerlere carptiktan sonra kisarak bakiyor. Patisini yalayip, patisiyle gozunu ovaliyorsa sorun olabilir. Geciktirmeden baska bir veterinere gitmenizi oneririm.


  • boyalı kuş  (06.12.14 13:49:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.