[]

Kas Gevşeticiler Bir Halta Yaramıyor?

Selamlar.

Ya bir yerimiz tutulduğunda falan bu kas gevşetici kremlerin iyi gelmesi gerekmiyor mu? Bende mi bir arıza var anlamıyorum ama, mesela normalde boynum tutuluyor, iki günde geçiyor. E boynum tutuluyor, iki gün boyunca kas gevşetici sürüyorum, yine iki günde geçiyor? O kadar sakatlıktır, tutulmadır, şudur budur, bir ton şey için ısrarla kullandım bu kas gevşeticileri, hiçbir işe yaramadı şu ana kadar. Bende mi bir arıza var? Kremlerde mi arıza var? Yoksa bir şeyi yanlış mı yapıyorum? Nedir?


 
Kremleri bilmem de ilaçlar çok işe yarıyor. Diş ağrısını bile geçirebiliyor. Süper.


  • Karmaşıklık  (05.12.14 23:49:32) 
hap+1 elden ayaktan düşürüyor resmen


  • hesabım silindi kırgınım modlar  (05.12.14 23:50:49) 
bi doktor bana spor sonrası tutulmalarda kas gevşetici içsen de pek bir işe yaramadığını çünkü birikmiş laktik asidin uzaklaştırılma süresi ile alakalı olduğunu, bunun da sadece dinlenmekle mümkün olduğunu söylemişti.
ne kadar doğru bilmiyorum tabi :)

  • neferkitty  (05.12.14 23:52:54 ~ 23:56:20) 
kas gevşetici olarak felden tablet kullanırım her daim de işe yarar. ben-gay ve muadillerinin işe yaramadığı da oluyor. bir de jel yada krem i sürdükten sonra o bölgeyi sıcak tutacak bi düzenek(yazma bağlarsın ne bileyim havlu vb.) oluşturmak etkisini arttırıyor sanıyorum. sürüp açıkta bırakıyorsan belki de...


  • gis  (05.12.14 23:54:03) 
Kas ağrısı için dolgit(ibuprofen) veya fastjel( ketoprofen)+muscoflex(tiyokolsikosid) sürüyorum, hayatıma devam ediyorum. Hiç hap olarak icmedim. Gayet yeterli oluyorlar bende.


  • Lim5  (05.12.14 23:56:35) 
sana bi esmeron getiriyim :))) www.ilacprospektusu.com
şaka şaka :))

  • GreyFever  (05.12.14 23:56:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.