[]

sigarayı içine çekememe sorunu

merhaba arkadaşlar,

öncelikle sigara sağlığa zararlıdır. ciğerlerinizi seviyorsanız başlamayın. bunu diyerek "içme o zaman .s.s.s" diyerek cevap verdiğini sanacak salakları sanırım durdurmuş oldum.

şimdi ben günde 3-8 arası sarma sigara (drum, arap kağıdı veya rizla, ocb filtre) içen, bunu da genelde yemeklerden sonra ve kahve, çay, bira eşliğinde yapan bir kendi çapında tiryakiyim. sigara içmekten zevk alıyorum. bu soruyu da ondan soruyorum zaten.

geçen haftalarda aldığım tütün kuru çıktı ve boğazımı acıttı, iki gün dayanabildim yenisini almak zorunda kaldım (içine elma kabuğu attım falan ayrı mesele). sonra bu da sanırım fazla ıslak mıydı neydi bir türlü duman gelmedi. eskisi gibi boğazıma değil mideme gitti. ben ne olduğunu anlamadım ama 2-3 gün sonra midem yanmaya çok acımaya başladı. hayattan 3-4 günü o mide acısıyla geçirdim. zaten canımı sıkan sebepler vardı, hep mideme vuruyor canım sıkılınca, bir de sigara da istemeden oraya gidince double damage oldu. baktım olmayacak, birkaç gün içmedim sigara iyileşeyim diye, güzel şeyler düşündüm falan iyi kötü iyi oldum. şimdi sigara yine mideye gidiyor. bir türlü eski haline getiremiyorum. sert çekiyorum, dudağımın kenarından çekiyorum, gelmiyor o genizde hissedilen yere :( içtiğim sigaradan bi bok anlamıyorum. neyin nesidir bu yahu?

-sigara sağlığa zararlıdır-

 
1 paket kırmızı malboro al cigerlerin bayram etsin. paketi bitirince dusunursun gerisini.


  • bluewhale  (05.12.14 23:39:10) 
ot içer gibi iç? şöyle serçe parmakla yüzük parmağı arasına sıkıştırıp yumruk yaptıkları yerden çekiyorlar ya dumanı.

bir de dumanı çektikten sonra yutkunma. yutkununca da ağzının içindeki dumanı yutuyor olabilirsin. genelde yutkunmak dumanına genizde oluşturduğu yanma hissini giderir. belki refleks olarak yanmasın boğazın diye yutkunuyorsundur.
  • yirmisantim  (05.12.14 23:46:47) 
Garcia Etkisi sanki?


  • nictir git  (06.12.14 00:01:57) 
Allah başka dert vermesin dostum.

üzüldüm gerçekten. ağzının tadı kaçmış. böyle hayat olur mu?

değişik bir yerden tütün alıp denesen? hatta denemeden alma derim. esnaf da namıssızlaştı. hep hilekar bunlar.

nerde kaldı cumhurbaşkanımızın anlattığı sokakta beyefendi, evde ahçı, yatakta... esnaflar.
  • mea maxima culpa  (06.12.14 00:12:49) 
üşüttüysem boğazım hafif ağrıdığında ben de icemiyorum. bogazimi acitiyor duman. ama mide yanmasini lansor kullanarak asabilirsin. at sabah ac karnina. tamamen geciriyor.


  • fubarr  (06.12.14 00:22:57) 
mide ağrısı için doktora gittin mi? bu kadar mide ağrısı normal değil sanki. mide ağrısı boşlamaya da gelmez ciddi bişey çıkabilir altından.

sarma sigaranın tütünü çok koyunca gelmeyebiliyor. çok sıkı yapma. sigarayla alakalıdır büyük ihtimal. ben mesela m&m'i çok rahat çekerken esse'yi hiç çekemiyorum nerdeyse.
  • b1019  (06.12.14 04:00:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.