[]

protein barlarinin protein orani kac

pastirmada %30 mus, spordan sonra bar mi daha iyi pastirma mi?




 
pastırma yede bir dahaki antrenmanda kimse yanına yaklaşamasın:)


  • i'm a dreamer  (05.12.14 20:34:19) 
Yüzde bilmiyorum ama 22-25 gram protein var diye hatırlıyorum. Pahalı olmasa (Tane 4-5 TL) Bir koli alırım.

Pastırmayı dünyalara değişmem.
  • EXXE01  (05.12.14 20:34:46 ~ 20:35:10) 
salt proteinle ölçemezsin faydayı. ayrıca barların protein oranı markadan markaya göre değişiklik gösterebilir.

karbonhidrat oranı, şeker oranı, yağ oranı, tuz vs. oranlara bakman lazım. sonra hangisi diyetine uyuyorsa onu yersin. şahsen ben ikisini de tüketmiyorum. protein barlar genel olarak 60 gramda 20 gram protein barındırıyor. bunun haricindeki kısmın büyük bölümünü karbonhidrat oluşturuyor. ayrıca bayağı da şeker var içinde. her antrenman sonrası bunu alırsan haftada bayağı bir şeker almış olacaksın ki hiç önermem.

bana kalırsa antrenmandan hemen sonra 1 ölçek whey iç. sonrasında 1-1:30 saat içinde karbonhidratlı, proteinli bir yemek ye. protein tozuna karşıysan -ki protein bar yemeyi düşünen bir insan protein tozuna karşı olmaz diye düşünüyorum- antrenman sonrası için güzel bir lor+muz+su+fındık karışımı yaparsın. temiz.
  • papillon7  (05.12.14 20:38:54) 
abi barı pazardan mı alıyorsunuz üstünde yazmıyor hiçbirşey?
protein barı kullanma, hatta üstünde besin değerleri yazmayan hiçbirşey kullanma. ama protein bar'ları yada diğer besin takviyelerini üstünde besin değerleri yazsa bile kullanma derim. herşeyin doğalı var, vücudun da doğalı var.

  • Tears of Devil  (05.12.14 20:40:12) 
Pastırma, piyasadaki et ürünleri arasında (Salam sucuk sosis vs.) en kaliteli olanıdır; zira herhangi bir endüstriyel işleme uğramaz. Yenmesinde bir sakınca yok. Protein barların da protein miktarı yüksek olsa bile karb. değeri de yüksektir, o nedenle çok faydalı diyemem. Ancak canınız tatlı istediğinde yenilebilir diye düşünüyorum. Tatlı probleminiz yoksa o da gereksiz.


  • angelus  (05.12.14 20:44:30) 
Onu bunu bilmem de duzenli olarak her antrenmandan sonra normal cemenli pastirma yiyeceksen, tuketilen yiyeceklerin ter kokusunu etkiledigini goz onunde bulundur derim.


  • ay nov kung fu  (05.12.14 20:48:36) 
Safi şeker. Son derece gereksiz bir israf kalemi.


  • arnold schwarzeneger  (05.12.14 22:04:31) 
Aramızdaki bazı arkadaşlar peynir altı suyu tozunun malatya kayısısı gibi güneşte kurutulduğunu sanıyorlarmış. Buda çok ilginçtir ki peynir altı suyu dediğimiz şey "bildiğimiz memeden çıkan" sütten üretilmez her zaman. Nasıl ki bal üretirken glikoz şurubu kullanılıyorsa peynir altı suyunu da üretmenin yolları vardır. Ama bunu toz haline getirmenin tek bir yolu vardır oda kimyasal bir takım işlemler işte bu kısmı uzatmanın alemi yok :) ayrıca şunu da eklemeden geçmemek lazım spor salonuna yazılıp bunları öğrenmek (safsatalardan bahsediyorum) gayet kolaydır. Her konuda olduğu gibi spor konusunda da bütün türk milleti hocadır hatta sporu bulan adamdır. Fakat aramızda sporu profesyonel anlamda yapan lisanslı ve tırnak içinde milli! Bisiklet sporcularımız olabilir. Bu hususa dikkat etmek lazım.

Size ise tavsiyem şudur; definasyon, bulk gibi terimlere takılmayın. Sporunuzu yapın beslenmenize dikkat edin. Günlük tüketim ürünleri dışında vücudunuza birşey sokmayın. Ham protein bulursanız kaşıkla yiyin (ham protein neyse artık) vücudunuz geri kalanını halleder. Allahmı yarattı maymundanmı geldik bilmiyorum ama kim düşündüyse iyi tasarlamış vücut döngüsünü.
  • Tears of Devil  (05.12.14 22:43:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.