[]

BTK'ya şikayet ne zaman sonuçlanır?

TTNET'i BTK'ya şikayet ettim. bugün aradılar ama hat annemin üstüne olduğu için bilgi vermediler. sitede ise cevap bekliyor gözüküyor hala. ne zaman cevap verirler? cevap yazılı mı olur?

bu arada tavsiye ediyorum, baya etkili oluyor sanırım. tuketici.btk.gov.tr

Digiturk'ten Türk Telekom'a geniş bir skalada şikayet edesim var...

 
Buradan yaptığınız şikayetleri hat sahibine hesap açarak yapın, daha önce kendi hesabımdan annemin üzerine olan hat için şikayette bulunmuştum, hat sahibi şikayet etsin demişlerdi :D
Güzel sitedir, kesinlikle daha farklı yaklaşıyor firmalar.

  • atom karincanin torunu  (05.12.14 17:35:05) 
annemin adına açtım hocam ben de, ama şimdi telefonda ne deseler "hıı" diyecek, o yüzden yazılı olsun da cevap vereyim diyorum :)


  • passion rules the game  (05.12.14 17:36:59) 
benim ttnt'i şikayetim 2 hafta içinde sonuçlanmıştı. ttnet'i kapımda köle etmiştim o dönem, öyle taşaklı bir şey bu btk.

yazılı olarak da bir şeyler göndermişlerdi bana. mail de atmışlardı.
  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (05.12.14 17:37:15 ~ 17:37:56) 
2 hafta da uzunmuş ya, benim şikayet sebebim telekom fibernet var dediği halde bize adsl bağlamaları...topu da işte türk telekom'a atacaklar muhtemelen ama sonuna kadar gideceğim.


  • passion rules the game  (05.12.14 17:38:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.