[]

ttnet'i arayıp da interneti düzeltilen var mı?

bugün yarın arayacağız biz bu ibişleri internet yaptığımız her şeye rağmen sorunlu olmaya devam ettiği için. ama şahsen pek ümitli değilim. daha önce sürekli bağlantı koptuğu için falan bunları arayıp, gelen servisin tamiratı/kontrolü sonrasında cayır cayır internete kavuşan oldu mu burada hiç?

bonus soru: acıbadem'de olup ttnet kullanan var mı? tüm mahallenin aynı altyapıyı kullanmadığını varsayarak alan daraltayım, doğuş üniversitesi çevresi özellikle merak ediliyor. bu civarda ttnet kullanıp interneti sürekli sıkıntılı olan var mı? arkadaşım altyapının biraz skik olduğunu söylüyor. bakalım bakalım neymiş.


 
Yok.
TTNet algoritmasını yazıyorum.
DSL ışığına bak.
Modemi kapatıp aç.
Splitter'ı kontrol et.
Sizin hat kaldırmıyor, 56k hızına geçirmek zorundayız.
  • Lim5  (05.12.14 15:25:04) 
Benim yazlıkta vardı sıkıntı, kabloları değiştirdim 5-6 kere internet bağlanıyor 10 saniye geçmeden kopuyordu... Sonra telefonda aradım adamları, port değiştirdiler düzeldi kopma sorunu... Ara adamları bi, bağlantı portumda sorun var başka porta geçir falan de belki bişeyler çıkar.

Ufak tefek bir sorunsa ama pek düzelmiyor. Saniyelik kopmalar laglar oluyor diye arayınca pek bişey yapmıyolar modeminiz 3 gündür internete bağlı gözüküyor hiç kopma olmamış bizim sisteme göre diyorlar.
  • benim adim kerim hepinizi severim  (05.12.14 15:28:36 ~ 15:29:39) 
ttnet'in twitterdaki @ttnetdestek şeyine de yazabilirsin..ilk seferde sorunumu çözdüler ama sonra sallamadılar...

ben de btk'ya şikayet ettim dün, bugün zorla ulaşmaya çalışıyorlardı :)
  • passion rules the game  (05.12.14 15:31:47) 
allah ttnet'in eline düşürmesin. müşteri hizmetleriyle muhatap olmak ciddi sabır isteyen bi iş. çok kez sorun yaşadım müşteri hizmetleriyle ama en son yaşadığım şöyle oldu. playstore üzerinden fifa 15 alıcam paramla, ödeme kısmına gelince hata veriyor alamıyorum. ben de bunun üstüne o sikik müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım. 1-2 iş günü içerisinde size dönülecektir deyip kapattılar. bu arada ben 265. denememde oyunu satın almayı başardım. oyun çıktı, aradan 1 aydan fazla bir süre geçti. ttnet müşteri hizmetleri sağolsun beni aradı. "böyle böyle bir sorununuz varmış, son durum nedir?" hahaha. lan 1 ay geçti aradan. yeni mi aklınıza geldi? o kadar mı yoğunsunuz? yok yemin ederim. gittim yerinde gördüm yoğunluğu. alayı sohbet, muhabbet, ortam derdinde. işle meşgul kimseyi görmedim. zaten nerde işi bilmeyen eleman, hepsi müşteri temsilcisi anasını satayım. o yüzden ttnet'te yetkili bir tanıdığın yoksa ve internetten yana şikayetlerin varsa boku yedin. durum tamamen şansına kalmış yani.


  • lionel andres  (05.12.14 15:37:21) 
Beni birkac seferden sonra sahadaki adama baglamislardi. Bu islerden biraz anladigim icin adamla muhabbeti kurdum biraz, meger beni eski porta baglamislar. Onu degistirince canavar gibi olmustu internet.

Bir baska seferde de bizim binaya gelen kablolrin topraklama sorunu varmis galiba, surekli kopuyordu. Gelip kazip duzelttiler.

Bir baska sefer de hizim cok dusuktu, meger bana sinie koymuslar. O siniri yukseltmisti c.merkezindeki bayan.

Formulu veriyorum: Cemkirmeden, halden anlayan bir sekilde konusmak.
  • ruhi mucerret  (05.12.14 16:36:36) 
Ariza kaydi olustur- teknik servis gondersinler- gelen elemani rehin al- tekrar ara bunlari belirterek hattimni duzelttir. Belki ancak bu sekilde bir kerede yapalar. Yoksa zor.


  • c1b2k3  (05.12.14 16:55:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.