[]

enpara - faiz

selamlar,

enpara hesabı açtırdım yeni. bugün de içine bir miktar para attım atm'den.

şimdi ben bu paranın bir kısmına 1-2 ay hiç dokunmayacağım mesela. çok bi para değil ama yine de boş durmasın. enpara'nın bu meşhur faizlerinden falan yararlanmak için ne yapmam lazım? nerde o buton/sekme? göremedim ben.

teşekkürler...

 
vadeli hesap veya birikim hesabı açıp parayı o hesaba yatırman lazım.


  • lemmiwinks  (05.12.14 12:48:06) 
1-2 ay dokunmayacaksan vadeli hesap açman gerekiyor. Zaten vadeli hesap süreli olur. Ama lazım olusa para çekeyim diyorsan birikim hesabı aç. Yalnız onun faizi daha az.


  • nuka cola  (05.12.14 12:51:33) 
üç tane fatura talimatı verirsen birikim hesabının faizi biraz artıyor.


  • inheritance  (05.12.14 12:54:21) 
birikim hesabı açınca kafama göre yatırıp çeksem de ordaki miktara ufak da olsa zam mı geliyor? nerde onu açma butonu?


  • dusmanimizkindirbizim  (05.12.14 12:54:44) 
vadeli değil de birikim hesabına aktarmak istiyorum. aktarma butonu nerde işte abi?


  • dusmanimizkindirbizim  (05.12.14 13:09:56) 
vadeli hesabın faizi çok daha yüksek birikim hesabını tavsiye etmem. hesap aç kısmında vadeli seçeneği olması gerek


  • toua tokuchi  (05.12.14 13:12:00) 
Ya vadeli hesap aç daha sonra vadesizdeki paranı vadeli hesaba gönder işte. Gayet basit bir işlem


  • patiska  (05.12.14 13:31:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.