[]

laptop açılıyor fakat ekranda herhangi bir görüntü oluşmuyor

iyi günler duyuru ahalisi. dün sorunsuz olarak kapattığım toshiba markalı lap top bu sabah açma düğmesine bastığım vakit ekranda görüntü vermemektedir. bilgisayardaki oturumlardan birini rastgele de olsa açıyorum(hem win7 açılış sesi geliyor hem de skype oturum açılış sesi geliyor oradan eminim yani açıldığına) fakat ekrana herhangi bi görüntü gelmiyor. hani ekran siya olur öyle kalır ya o bile yok. ışık görünmüyor yani o derece. bu arada masaüstünün ekranına görüntü vermeyi denedim o olmadı.şimdi çok bilgili yardımsever arkadaşlar.durup dururkene ne ola ki bu cihaza? sebebi neydi ki demek istiyorum. nette biraz araştırma yaptım şunu bunu değiştir diye yazılmış da,buraya sormadan içim rahat edemiyor :)




 
aynı şey benim başıma geldi. 400 tl tamir parası vermiştim yine olmadı, 1 ay sonra tekrar arıza yaptı. o cihaz artık iflah olmaz. ona yapacağın masrafa git yenisini al.


  • minervala  (05.12.14 11:28:13) 
makinayı safe mode'da aç. ekran kartı çözünürlük ayarlarında sorun olmuş büyük ihtimalle.


  • devrin basbakani  (05.12.14 11:32:17) 
tarif ettigin sey tam inverter arizasi bence. inverter'lerin belli bir omru vardir bozulmustur bitmistir. youtube'dan laptopunun markasini yazip inverter replacement diye bi arat bakalim kendin de degistirebilirsin ben kendim degistirmistim. yalniz cok dikkat et bi ucu 220 volttur eline yapismasin.


  • maresalx  (05.12.14 11:34:33) 
Maresalx +1

Tipik inverter yada flex sıkıntısı flexi de inverteride ucuza bulur yaparsın elim yatkınsa.
  • Tears of Devil  (05.12.14 11:48:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.