[]

turkcell superonline abonelik iptali- para sorunsalı

selam ekşiland,

az önce superonline'nın müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşme neticesinde kan beynime sıçradı ve bende soluğu burada aldım. belki bir bileniniz vardır deyü.

türkcell superonline'nın yaza merhaba kampanyası diye bir internet hizmeti vardı. aldım. 3 ay bedava kullanıyorsunuz, sonra çıkmak isterseniz 150 tl verip çıkıyorsunuz (ki şuan iptal etmek istiyorum). sözleşmede de 150 yazıyordu. şimdi müşteri hizmetlerindeki kişi eğer aboneliğimi iptal ettirmek istiyorsam 523 tl ödemem gerektiğini söyledi, gerekçe olarakta kalan saatlerinizi ödemeniz gerekiyor şeklinde açıkladı. ben hiç bir bok anlamadım. 150 tl nere 523 tl nere!?

çıldırıcam, bir el atın.

 
sözleşmeyi iyice bir incelemek gerekir. cayma bedeli olarak 150TL + kalan saatler gibi bir şey olabilir. sözleşme elinizde ise iyice bir okuyun derim.


  • fengari  (05.12.14 09:56:19) 
www.superonline.net

Kampanya taahhüt süresi içinde aboneliğimi iptal etmem durumunda ne olur?
Aboneliğin iptal edilmesi durumunda o ana kadar tarife ücreti üzerinden almış olduğunuz indirimler, taksitlendirilmiş aktivasyon ücretlerinin kalan taksitleri, kurulum ücreti , bedava kullanılan ay kadar dakika paket tutar toplamı ile işbu kampanya kapsamında belirlenen kampanyalı aylık paket fiyatının taahhüt süresi bitimine kalan ay sayısı ile çarpılarak hesaplanacak faturalandırılmamış toplam tutar karşılaştırılıp düşük olan bedel ve (varsa) internet kota aşım bedeli, (varsa) dakika paketi aşım bedeli, (varsa) sabit telefon görüşmeleri bedeli son faturanıza yansıtılır.
  • facebook  (05.12.14 10:33:37) 
tamam, problem çözüldü. taahhütname'de zaten belirtmişler, benim salaklığım. hatta şu şekilde yazıyor taahhütname'de:

*tüm vergiler dahil (%18 KDV) 150 TL kurulum ücreti,
*tüm vergiler dahil (%18 KDV, %5 ÖİV) 29 TL aktivasyon ücreti,
*seçmiş olduğum hız paketine istinaden alacağım indirim miktarının yararlandığım ay sayısı kadar bedeli

bu 3'nün toplamı ile aylık ödediğin miktar*kalan ay sayısı'ndan elde edeceğin miktarı karşılaştırıyorsun. Hangisi daha düşükse onu ödüyormuşsun abonelik iptal edeceğin zaman.
  • divanyayi  (05.12.14 10:49:19) 
teşekkürler yardımlarınız için.


  • divanyayi  (05.12.14 10:50:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.