[]

hepsiburada.com'dan aldığım HDD bozuldu, garanti süreci nasıl olacak?

selam canlar,

hepsiburada.dan bir kaç ay önce aldığım samsung marka portable hdd bad sectorlerde. şimdi bunun garanti süreci nasıl işleyecek? ne yapmam lazım?


 
hepsiburada aracılığıyla yolla servise derim ben, direkt de yollayabiliyorsun samsung servisine ama araya hepsiburada'yı sokman lehine olur. en azından bende öyle oldu şimdiye dek. aldıktan 1 yıl sonra arızalanan ürünü bile tam bedel iadesiyle geri aldılar. servise yollasam imkanı yoktu böyle bir şeyin...

mümkünse de iade al ve samsungdan uzak dur, harddiskleri çöp. ssd'de iyi diyorlar ama hdd wd alınır, türkiye'de bulursan hitachi de olur... seagate bile o kadar iyi değil. samsung bulaşılacak bir hdd değil.
  • ucan spagetticanavari  (05.12.14 09:50:57) 
hiç girme hepsiburada topuna. lüzumsuz uzar, sinir sahibi olursun.

şuradan garantiyi kontrol edip iade oluştur
www.seagate.com

faq da burada;
www.seagate.com
  • rygard  (05.12.14 09:53:49) 
ya bu portable hdd'nin şifreli kısmında özel verilerim mevcut, bu şekilde servise göndermek huzursuz edecek bir de. onu nasıl etmeli?


  • fucking machine in my head  (05.12.14 09:54:14) 
fiziksel klonunu al diskin, sonra yüzde yüzünü dolduracak şekilde üzerine veri yazan bir programla giriş, bir şey kurtarılaibliyor mu, anlamlı veri parçası kalmış mı kontrol et ve son olarak part bilgilerini kaldır, gönder.


  • rygard  (05.12.14 09:58:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.