[]

aptal ama işe yarayacak hediye

selam gençler,

şimdi ben yurtdışında bir yerlerde bir labda çalışıyorum. yılbaşında labca parti yapalım dedik. sonra işte hediye çekilişi yapalım dediler. internet üstünden de limit ve hediyenin mahiyeti konusunda anket yaptık. şıklar ciddi - aptal ya da bir tema dahilindeydi. çoğunluk 10 dolarlık aptal hediye dediği için onda karar kılındı.

aslında aptal hediyeler için aklımda bir sürü şey vardı ama sorun şu ki bana çıkan çocuk oldukça fakir bir aileden geliyor. yüksek lisansa başladı yeni ve maaşının yarısıyla annesinin kirasını ödüyor mesela. benim hiç yeni bir şeyim olmadı falan dedi. hep 2. elcilerden falan giyiniyormuş. ve bu işleri organize eden arkadaşın dediğine göre o ankette ciddi bir hediye alalım diyen bir tek o varmış.

ben normalde aptal hediye nedir bilmiyormuş gibi davranıp işine yarayacak bir şey alırdım ama durum şu ki, labda beni pek sevmiyorlar, garip buluyorlar sanırım. şimdi aptal bir hediye almazsam iyice sıkıcı ha bu kız diyecekler ve ben bunu istemiyorum (of 10 sene aradan sonra ergen oldum sayelerinde). şimdi ben ne alsam da hem eğlenceli ve aptal olsa hem de şu çocuğun işine yarasa?

 
aptal bir hediye, içinde gizli güzel miktar içeren hediye çeki.


  • efrasiyab87  (04.12.14 21:50:12) 
kendi kendine karıştıran kahve kupası. hem aptal hem de kullanılabilen bişey.
www.ebay.com

  • innerbliss  (04.12.14 21:51:38) 
10 dolarlık hediye ile adamın finansal durumunu düzeltebileceğini düşünüyorsun galiba,
10 dolarlık bir aptal hediye al geç,
çıkıntılık yapma.
Seni durdurmazsak 10 dolarlık bir hakaret alacaksın çocuğa
  • michael_knight  (04.12.14 22:03:16) 
sevdiği, hayranı olduğu bir kitap/dizi falan var mı? onların işe yarayacak ıvır zıvırından alabilirsin kupa/anahtarlık falan gibi. hem aptal olur, hem de istese bile durumu elvermediği için öyle bir şey almayacağından ciddiymiş gibi sevinir


  • mesgul ve huzursuz  (04.12.14 23:12:04) 
bu kapşonlu hoody'ler 10 dolara oluyor mu bilmiyorum ama, üstünde lab geek tarzı bişiy yazan, bi hoody, sivitşört filan olmaz mı? hem giyer işte kışın.


  • kullanıcı adı  (05.12.14 00:41:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.