[]

şu durum psikolojik bi rahatsızlık mı sizce?

geçen gün uzun yıllardır tanıdığım bi arkadaşımın eşiyle görüştüm. kızın da kafası karışmış bana danışmaya geldi eskiden de öyle miydi onca sene flört ettik ben hiç bilmiyodum bu huylarını diye. ki benim de kaç senelik arkadaşım ben de hiç şahit olmamıştım. mevzu şu,

arkadaşım evde ortada duran ilaç olsun, peçete olsun, kürdan olsun bişey gördü mü hunharca kullanıp bitirme eğilimindeymiş. mesela arkadaşımın oturduğu tarafta duran sehpanın üzerine bişey konduysa o bitinceye kadar kullanıyomuş istemsiz olarak. tv izlerken, kitap okurken, çalışırken vs yakınında peçete varsa teker teker alıp sehpayı siliyomuş, pc.yi siliyomuş, bardağı ovalıyomuş vs 20 peçete varsa 20sini de kullanıyomuş. yakın zamanda kürdanlıktaki kürdanları bitircem diye dişlerini kurcalaya kurcalaya ağzını kan içinde bırakmış mesela. eşi ağzını kan içinde görünce çığlık atmış da öyle farketmiş kendisi de. film izlerken koca kutuyu bitirmiş.

işin kötü tarafı aynı şekilde ilaçlara da dadanıyomuş. eşi tez yazdığı için strese girdikçe midesi ağrıdığından doktora ilaç yazdırmış. sabahları aç karna içmeyi unutmamak için onu da sehpanın üzerine koymuş. 2 gün peşpeşe içip kullanmayı bırakmış. 1 hafta kadar sonra kutuyu dolaba kaldırmak için aldığında geride tek ilaç kaldığını görmüş 10 taneden. bu olaydan sonra da durumdan emin olmak için aynı sehpaya ağrı kesici bırakmış. arkadaşım o ilacı da başım ağrıyo, götüm ağrıyo, belim ağrıyo diye diye içip bitirmiş.

eşi oturup konuşmuş neden böyle yapıyosun diye, farkında değilim istemsiz oluyo. kafam başka şeyle meşgulken yapmış oluyorum diye açıklamış sonra da laf yapmış benden peçeteyi kürdanı bile esirgiyosun bu evde diye lafı bambaşka yerlere getirmiş, bi sürü kavga etmişler.

bu adamın böyle huylarına ben hiç şahit olmadım. tabi eşi gibi aynı evde yaşamışlığım yok ama çok yakın arkadaşımdır çok uzun vakitler görüştüğümüzde de bişeyleri bitirmek için hunharca kullandığını görmemiştim.

bu davranışın sebebi bişeye kızdığı, canını sıktığı için acısını eşyalardan çıkarması mı yoksa bildiğin manyak mı benim arkadaşım? bi psikologla falan görüşse mi dersiniz? sizden de fikir alalım istedik.

 
okb gibi görünüyor. tez elden psikiyatra gitmesi gerekiyor.


  • eyup sabri tuncer  (04.12.14 15:44:44) 
okb gibi görünmekle birlikte okb'ler bilinçsizce, farkında olmadan ve istemsizce gerçekleştirmezler hareketlerini. dolayısıyla başka bir şey olabilir.


  • givemesomesubstance  (04.12.14 15:52:54) 
givemesomesubstance'e katılıyorum. daha psikotik bir durum olabilir. psikiyatra görünmeleri iyi olur.


  • tannis  (04.12.14 17:34:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.