Giriş
(1)

aöf e-öğrenme deneme sınavları

coding4life
sadece bu deneme sınavlarına çalışmak sınavda bir fayda sağlar mı ? gerçek sınavda da bu deneme sınavlarındaki soruların benzerleri mi çıkıyor, yoksa başka kaynaklardan çalışmak daha mı mantıklı olur. bilen yardımcı olursa sevinirim.
sadece bu deneme sınavlarına çalışmak sınavda bir fayda sağlar mı ? gerçek sınavda da bu deneme sınavlarındaki soruların benzerleri mi çıkıyor, yoksa başka kaynaklardan çalışmak daha mı mantıklı olur. bilen yardımcı olursa sevinirim.
0
coding4life
(04.12.14)
Benzerleri cikar tabi ama sadece aof'nin deneme sinavlarina bakip sinava girersen isin cok zor. Vizelerde sansin dusuk gorunuyo ama birsey kaybetmis degilsin. Ben murat yayinlarinin konu anlatimli ve soru cozumlu kitabindan calisiyorum. Finaller icin sana da o kitaptan almani tavsiye ederim. Calismadan aof sinavlarindan iyi not almak imkansiz.
0
lionel andres
(04.12.14)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.