[]

Almalık Değil Bakmalık Olsun

Antik Romanın Uygar toplum bireyleri, sanata ve tarihe değer veren siz değerli insanlar..

İstanbul'da müzayedelere katılmak istiyorum.

Almalık değil bakmalık..

Bu müzayedeler nerede ne zaman yapılıyor gibisinden haberlerini bulabileceğim siteler var mı bildiğiniz.. bir iki site buldum ama güncel değil sitede yakındaki müzayede diye 2009 tarihli sergilerden bahsediliyor. Hiç hoş değil tabi..

bu arada almayacaksan girebiliyor musun bir de o var? giriş şartları nelerdir?

Siz gidiyor musunuz? nasıl haber alıyorsunuz? gibi sorularla karşınızdayım.
buyurun dinliyorum.

 
www.muzayededunyasi.com var benim bildiğim. ama eskisi kadar sık olmuyor sanırım artık. fakirlikten bir noktada izlemeyi bıraktım ben. bakmalık değil almalık noktasına geçersen gümrük satışlarını da takip et bu arada, çok beklenmedik şeyler çıkıyor.

katılmak için şartlar değişiyor. bazısının sembolik bazısının aşırı ücreti oluyor. genelde önceden kataloga bakıp telefon açıyor, rezervasyon yaptırıyorsun, öğreniyorsun nasıl ve ne olacağını o organizasyonda.
  • rygard  (04.12.14 12:35:19 ~ 12:38:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.