[]

Gilette ProGlide yedek bıçak sorunsalı (power vs normal)

selamlar,

yedek bıçağımın kalmadığını dün gibi farkettim. az önce hepsiburada'ya girdim almak için (en düşük fiyat oradaydı) ama bende olan model proglide power için olan yedek bıçakların kargoya veriliş süresi için 6 gün yazmışlar. pazartesi seyahate çıkacağım ve yanıma yedek bıçak almam şart.

sonra baktım düz olan (powersız) proglide süper hızlı gönderi ile aynı gün kargoya veriliyormuş. şimdi ben bundan sipariş etsem power ile kullanabilir miyim? takma kısmında sorun çıkarmaz diye tahmin ediyorum, uyumludur heralde ama o titreşim olayını kullanabilir miyim? hayır bir de 8'li set olarak satılıyor sadece hepsiburada'da, sonra elimde patlamasın? cildim hassas, çok kolay tahriş oluyor, bu power'ın kıpraşımlı olması fena gelmemişti.

deneyen oldu mu böyle bi acayipliği?

bu power olanı:
www.hepsiburada.com

bu da normali:
www.hepsiburada.com

 
Kullanırsın çok bişey farketmiyor.
Ben hangisi denk gelirse onu alıyorum.

Power olanların jeli biraz daha fazla dayanıyor o kadar
  • cashiz  (04.12.14 08:06:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.