[]

deri ayakkabı bakımı

yav bugün derimoddan ayakkabı aldık, nasıl bakacam buna dedim kız bana vazelin sür dedi.
saçma değil mi ? nasıl bakılır bu ayakkabıya ? nereden boya alacaz ne yapacaz ?



 
Boyaya gerek yok pek, deri ayakkabilar icin bir krem var, onu ayda bir filan surmek yetiyor genelde. Her gun eve geldiginizde uzerindeki camuru filan temizlersiniz tabi.


  • ruhi mucerret  (03.12.14 22:48:01) 
vazelin ayakkabıya mı?


  • sorumatik  (03.12.14 22:49:41) 
badem yağı, kaliteli boya, kaliteli cila. organik fırça, kadife bez.
mehhmet nuri leflef.

  • trollmatik  (03.12.14 22:57:10) 
Renksiz, krem gibi deriyi yumuşak tutan parlaklaştırmadan güzel gösteren ürünler var. Renksiz, nude boya diye satılıyor sanırım.


  • strangerinhere  (03.12.14 22:58:53 ~ 23:00:14) 
örnek verebilir misiniz arkadaşlar gogıla sordum bissürü şey çıkardı da


  • baris daima  (03.12.14 23:07:33) 
şu mesela

www.morhipo.com
  • sorumatik  (03.12.14 23:18:41) 
deri bot falansa o aldığınız belirli aralıklarla aynı renkte deri ayakkabı boyası ile boyayın. boyama zamanı gelince o kendini belli eder zaten. her kullanacağınızda da yağlı deri ayakkabı süngerleri ile silin. kaliteli ise yıllarca eskimeden kullanabilirsiniz. vazelin olayını duymadım ben hiç. O saçma geldi bana. Toz yapışır üstüne sanırım vazelinle.


  • maxhoper  (03.12.14 23:48:01 ~ 23:48:35) 
eleman doğru söylemiş. vazelin deriye bakım yapıyor, derimod'da gözümün önünde yaptılar montuma yepisyeni olmuşidi.


  • dedi ve gitti  (04.12.14 00:37:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.