[]

en iyi kalp hastanesi hangisi?

ananemizin kalpten ameliyat geçirmesi gerekiyor fakat hassas bir ameliyat olacağı için her hastaneye güvenemiyoruz. tavsiye edebileceğiniz veya en iyi kardiyolog şurada diyebileceğiniz bir hastane var mı?

kendisi afyon'da fakat istanbul'dan kars'a kadar her yere götürebiliriz.

edit: vereceğiniz cevaplar gerçekten çok önemli, her birini tek tek degerlendirecegiz o yuzden emin olmadan tavsiyede bulunmamanizi rica ediyorum.

 
hacettepe'ye getirin kesinlikle.

patronumun babasının koroner damarlarını anjiyo ile açamayız demiş antalya, istanbul dahil 3 hekim(özelde), hacettepe'deki bir hoca stente gerek kalmadan açmıştı. tabi sizin ameliyat farklı bir şey orası kesin ama herkes hacettepe'yi tavsiye etmişti.onlar da özel olarak hocaya yaptırdılar, uzmanlara değil.
adını öğrenip yarın size söylerim.
  • neferkitty  (03.12.14 20:47:26 ~ 20:55:24) 
üniversite hocası ihtimali yoksa istanbul siyami ersek.


  • fayfim  (03.12.14 20:50:58) 
ameliyatı kardiyolog yapmaz, kalp ve damar cerrahı yapar

istanbul'da koşuyolu ve siyami ersek köklü ekibe sahip özelleşmiş hastaneler
  • la noix  (03.12.14 21:00:36) 
hocam bu konuda şöyle bir şey var, hastalığın türüne göre farklı hocaların uzmanlığı oluyor. bu önemli.

kısa bir süre önce bana ufak bir operasyon yapan kendi doktorum hacettepe'nin bölüm başkanı prof.dr. kudret aytemir. yine de iyice araştırın, içinize sinsin. ben de çok araştırarak gittim. sonra iyi ki de ona gitmişim dedim. fakat randevu almak epey zor olabiliyor dönem dönem.
  • silent storm  (03.12.14 21:07:13 ~ 21:08:03) 
tavsiyeler icin tesekkur ederim, kapakcik degisecekmis. bu yonde onerisi olan varsa daha makbuke gececek.

soylediginiz hastane ve doktorlari da arastiracagim.
  • tolga asp  (03.12.14 21:37:25) 
hacettepe kardiyovasküler cerrahi bu aralar karışık. bence hacettepe dışı bir yere götürebilirsiniz. istanbul- bakırköy/acıbademde 2 ay staj yapmıştım. oradaki hocalar da siyami çıkışlı. orayı da düşünebilirsiniz.


  • mdmfk  (03.12.14 22:05:32) 
70 yaşındaki dedeme, 2 yıl kadar önce özel gaziosmanpaşa hastanesinde bypass yapıldı. doktorlardan ve hizmetten çok memnun kaldı. emekliydi. bildiğim kadarıyla da hiç para ödemediler. şimdi gayet sağlıklı.


  • kalbatros  (03.12.14 22:11:16) 
en iyilerinden belki de en iyisi prof. dr. Birgül Sönmez diye biliyorum. Fakat fazlasıyla tuzludur. şimdiden acil şifalar.


  • dedi ve gitti  (04.12.14 00:44:12) 
siyami ersek. babam da ameliyat oldu orada. doktorlar çok iyi. Türkiye'nin farklı yerlerinden geliyor adamlar. Hatta yabancı hastalar bile var. acil şifa dilerim.


  • dessy  (04.12.14 07:59:59 ~ 08:00:33) 
siyami ersek +1


  • irsh92  (06.12.14 02:45:07) 
Siyami Ersek+1


  • gis  (06.12.14 11:44:13) 
hacettepe olarak karar vermiştik fakat siyami ersek cok fazla önerildi, istanbui'da olması bizim için daha iyi aslında, siyami ersek'te tavsiye ettiğiniz doktor var mı?


  • tolga asp  (06.12.14 15:44:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.