[]

Kedi ve Tuvalet

Sokakta minik bir kedi bulduk, bugün eve getirdik. kaç haftalık ya da kaç aylık bilmiyoruz ama henüz küçük. hatta 24.media.tumblr.com bu gifteki kedi kadar bir şey. buna nasıl tuvalet alışkanlığı edindireceğiz?




 
Tuvaleti alışana kadar kolay ulaşabileceği yerde dursun. Kumu gösterin. Patisinden tutup kuma sürtün biraz. Gerisini o halleder.


  • zombi  (03.12.14 16:14:44) 
koku alma problemi olmayan, akli dengesi yerinde tüm kediler kum gördüğünde eşeler yapar ve üstünü örter. kumun yerini belletmek yeterli.


  • namus ninjası  (03.12.14 16:14:55) 
kumunu biraz gazete kırpıklarıyla karıştırabilirsiniz. etrafı koklamaya başladığında tuvaleti geldiğini anlayıp kumunun üzerine bırakabilirsiniz. etrafa işediğinde gazeteyi çişe bulayıp kumuna bırakabilirsiniz. zamanla (1-2güne) anlayacaktır kumuna yapması gerektiğini.


  • cthy  (03.12.14 16:16:40) 
Kumu leğene koyduysanız kenarları fazla yüksek olmasın.


  • whoosie  (03.12.14 16:17:12) 
çok eşeleyip kumu dağıtabilir. sinir bozabilir. çok derine inmeye çalışabilir. kumu 10 cm kazıp dibe ulaşıp hala eşelemeye çalışabilir. sabırlı olunuz, metin olunuz.


  • namus ninjası  (03.12.14 16:23:49) 
Kuma kendin işeyip, teşvik edebilirsin.


  • rnks  (03.12.14 16:24:08) 
Kendi girmiyorsa, arada bir kucaklayıp kumun içine koyun. Tuvaletin nerede olduğunu anlasın hayvan. Bir kez kumun içine yaparsa, bir daha yapmaz başka yere zaten.


  • strateji  (03.12.14 16:31:06) 
kutu kedinin rahatlıkla girebileceği kadar yüksek olsun, çok yüksekse önüne bir basamak gibi bişi yapın, kediye de bir kere kumu gösterin o kendisi hallediyor gerisini.


  • selam  (03.12.14 16:33:25) 
HARİKA İNSANLARSINIZ

yukarıdakiler + 1
  • bir garip melek  (04.12.14 10:19:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.