[]

skyler hanıma çok yüklenmiyorlar mı?

skyler white'tan bahsediyorum. bu kadına affedersin orospu dediniz, yılan dediniz, pislik dediniz. yahu ikinci kez izliyorum diziyi, ben bu kadının diğerlerinden veya klasik trip atmalarından farklı olarak hiçbir şeyini göremiyorum.

şimdi siz düşünün, eşiniz böyle bir şey yapıyor olsa skyler gibi davranmaz mısınız? kadın erkek hiç fark etmez. eşiniz kanser, günlerce eve gelmiyor, ikinci telefonu var falan. yav bu skyler size ne etti? birkaç vukuatı var evet, hiç hoş değil. ben eşi olsam affetmeyebilirim. tasvip ediyor değilim ama bunlar her insanın başına gelebilecek, herkesin yeltenebileceği şeyler. niye bu kadına orospu da orospu deniyor sürekli yahu?

ben seviyorum olm bu kadını. at gibi bi şey zaten delikanlı, kavga olsa çağırırsın. hükümet gibi kadın. siz ne düşünüyosunuz?

(bkz: walter'a o konuda ben de çok kırgınım)

 
karakteri soğuk. soğuk karakterli insanı sevmez bizim halk. bir de erkek gözünden görüyorlar her şeyi. adam ne yaparsa mübah, kadına gelince ooo!


  • devilred  (02.12.14 23:30:42) 
skyler hükümet gibi kadın. aynen tanım bu.
ama waltera bakınca skyler ne yapsa haklı diyorum ben. neticede kadın birden böyle olmadı.

  • kahin ahtapot paul  (02.12.14 23:31:03) 
Bildiğin fettan, arkadan iş çeviren, gördüğüm en uyuz kadın karakterlerden.

kramer vs kramer'daki anne 1, skyler 2.
  • hiko seijuro  (02.12.14 23:32:26) 
Walter tarafından bakınca sevmedik kadını
Aslında yaptıklarının-birkaç şey hariç-iyi ve mantıklı bir açıklaması da var

  • purplee  (02.12.14 23:34:42) 
orospunun önde gideni, 3 yıl oldu herhalde diziyi izleyeli. lan konteynırla para getirmiş hala bıdıbıdı


  • divit  (02.12.14 23:35:38) 
Kari koca ikisi de birbirinden fenaydi bence. Heheh. Skyler orospu walter masum gibi bir durum yok bence.


  • rayde  (02.12.14 23:38:59) 
parayı görünce gözü dönüp walterı destekleyip işler sarpa sarınca da tüm suçu waltera attı. walter da az değil ama tepkisi her zaman aynı olmalıydı. yok bu kara para kabul edemem, yok oto yıkama açalım, yok bırak bu işleri demeyecekti. baştan aynı tepkiyi verecekti.

bi de hastalığını ilk öğrendiklerinde walterın kararını önemsemeyip o yavşak adamdan yardım istemeyecekti. tamamen menfaatçi bi karı.
  • seksen9  (02.12.14 23:41:46) 
img3.wikia.nocookie.net

ya bırak su ırıspıyı savunma bana! kocan senin için, sakat çocuğun için neler yapıyor senin yaptığına bak! hemen baska adamın kucağına atlıyorsun.
  • ufukcel  (02.12.14 23:44:40 ~ 23:48:38) 
kesinlikle çok yükleniliyor.

işler boka sarınca suç bu bayana atıldı çünkü insanlar walt'a oç demeyi yediremedi.
  • dusmanimizkindirbizim  (02.12.14 23:45:05) 
çirkef karıydı... intikam alacağım diye patronuna atlaması milleti kendinden nefret ettirdi...


  • inanmazsan inanma  (02.12.14 23:48:18) 
tamam çeşitli yanlış işlere girmiş olabilir:)ama kendisine herzaman sadık kalan kocasını aldattı. bi de aptal oglu vardı kendi gibi yetiştirmiş. mr. white'a hayatının son demlerinde en büyük nankörlüğü yaptı bu çocuk. aklıma geldi sinirlendim yine. bi de kadın çemçük ağızlıydı o da etken olabilir:)


  • heidifener  (02.12.14 23:49:33) 
valla bence de çok yükleniyorlar. ben dizi yayınlanırken de skyler'ı savunuyordum zaten. hele ki öyle durumda bile kadın kız kardeşini ve hank'i karşısına alıp walt'u savunmuştu. nasıl unuttunuz bunu?

yaptığı yanlışlar, sinir bozucu şeyler olsa da skyler'ın böyle ekstrem bir durumda yaptıkları gayet normal. bence walt'a çok emeği geçti. skyler'dan destek görmese walt'un birçok şeyi eksik kalırdı.

@devilred güzel demiş. bizim milletin genel bakış açısı diziye de sirayet ettiği için milletin skyler'a etmediği hakaret kalmadı.
kadın yapınca orospu, erkek yapınca ''hadi koçum, aslanım'' oluyor işte.

ayrıca edit, aklıma geldi sinirlendim şimdi. walter iyilik meleği de skyler şeytandı sanki. diziden bağımsız, senaryoyu reele vursak, ahlaki açıdan walter'ın hiçbir savunulur tarafı yok. gerçekte böyle bir akrabanız, tanıdığınız olsa selamı sabahı kesip arkasından vay şerefsiz derdiniz. bir de böyle kocanız olduğunu düşünün? her kadın ikilem yaşardı zaten, kim serinkanlı olabilir böyle bir gerçek karşısında?
  • bir fincan kahve ile film izlemek  (02.12.14 23:52:53 ~ 23:59:10) 
walter'ın boka batmasının gerçek sebebi bu karı amk.


  • kamera motor  (02.12.14 23:54:16) 
fazla yükleniliyor. diziyi bitirdiğimde skyler'a karşı en ufak bir öfke yokken içimde o kemçük ağızlı oğlunun ağzını yüzünü dağıtasım gelmişti.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (02.12.14 23:55:15) 
orospu diyoruz çünkü gidip patronuyla yatmıştır. walt'un yaptıklarını tartışmıyoruz. ona da farklı şeyler söyleyebiliriz tabi. ancak walt her ne yapmış olursa olsun skyler orospuluk yapmıştır. bir de kıçını kurtarmak için walt'un canı pahasına kazandığı parayı kırığına vermiştir. walt'un yerinde olsam bi kurşun da ona sıkardım. dizideki dört dayaklık insandan birisidir. 1 jesse, 2 skyler, 3 jesse'nin arkadaşı, 4 hank'in karısı.


  • optum kib bye  (02.12.14 23:58:44) 
Bende sevemedin o kadini ama abartilmasinin sebebi ww fanatizmi reisi cok uzdu orosbu nasil ozledim diziyi amk

Acin simdi bang data dinleyin benim yerime de
  • bluebey  (03.12.14 00:06:56) 
ya birader ben bu diziyi günü gününe izlemiştim ilk sezon hariç. anı anına.

bu avradını siktiğimino rospusu beni delirtti aq kafaları yedim çıldırdım. bak daha o zamanlar breaking bad ya 2 ya da 3 sayfa. kimse değil skyler'a sövmek, breaking bad'i bile izlemiyor.

bu kahpe, insanı kanser eden de bu kahpe.
insanı uyuşturucu batağına sokan da bu kahpe.

aşırı gerçekçi bir kahpe olduğu için, diğer dizilerin kahpelerine nazaran çok daha çıldırttı beni.
  • kamera motor  (03.12.14 00:11:06) 
karakteri oynayan oyuncunun bunla ilgili bir yazısı var: www.nytimes.com

bence güzel tespitlerde bulunmuş bi oku derim.
  • newbie.  (03.12.14 00:18:01) 
aynen. bak yazmışız zamanında.

eksisozluk.com
  • sutsuz kahve  (03.12.14 01:09:16) 
iki yuzlu ve musmula suratli oldugundan. var boyle tipler ve hepimiz gercek hayatta da karsilasiyoruz .


  • goo.gl  (03.12.14 07:15:30) 
Bir dizideki karakteri eleştiriyor diye insanlar kadın düşmanı olmuş. Kadınları bırak, hayali kadın karakterli dahi eleştiremeyecek miyiz?

Eğer dizi, uyuşturucu lordu olan kocasından ailesini korumaya çalışan bir kadın hakkında olsaydı, o zaman mr. white hakkında kötü konuşuyor olacaktı insanlar.

Çünkü protogonistlerin (ya da antogonist) hataları görülmez. Amacına ulaşsın istenir. Bu yolda önüne çıkan engeller ise sinir bozucu görülür.

Walter'ın normal hayatta elle tutulur yanı yok tabiki. Ama adam ailesini madden ve fizikken korumak için yüzlerce insan öldürdü. Karısına da hep sadık kaldı.

Skylar ise, hem adamı her durumda immasküle etti, hem boynuzladı hem de adamın canını ortaya koyarak kazandığı paraları aşığına verdi.

Ne kadar yüklenilse azdır yahu.
  • twelfth  (03.12.14 07:59:20) 
1 gicikligina patronuna atladgina
2 hamileyken sigara ictiginden ben cok darginim ona

  • jedilance  (03.12.14 09:35:43) 
itiraf edeyim, ben patron olayını tamamen unutmuştum. tripleri, kaprisleri yüzünden falan diye düşünmüştüm sadece. siz böyle yazınca anılar tekrar canlandı. o kısımda haklısınız. BİAAAAAAÇ.


  • pescador  (03.12.14 10:31:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.