izmir'de alacagimiz yelkenli tekne icin sponsora ihtiyacimiz var. tekne bostanli, kar$iyaka, alsancak, pasaport, goztepe, inciralti boyunca dolanacak surekli korfezde. yani sponsor olan firmanin iyi bir reklami olacak diyebiliriz. bazi ba$vurularimiz var tabi de yine de belki sozlukculerin de cali$t
izmir'de alacagimiz yelkenli tekne icin sponsora ihtiyacimiz var. tekne bostanli, kar$iyaka, alsancak, pasaport, goztepe, inciralti boyunca dolanacak surekli korfezde. yani sponsor olan firmanin iyi bir reklami olacak diyebiliriz. bazi ba$vurularimiz var tabi de yine de belki sozlukculerin de cali$tiklari yerlerle de bi anla$ma yapma $ansimiz olur. tek bir sponsor almak zorunda degiliz neticede.
bekledigimiz sponsor geliri 2 milyar civarinda ama daha fazla da olursa iyi olur. bu, genel konsepte gore cuzi bir ucret bircok firma icin. sponsor firmalara makbuz kesebilecegiz ki sanirim bu $ekilde bu ucreti vergiden du$me imkanlari olabilecek spora destek baabinda.
sponsorlarin amblemlerini, isimlerini, hatta gerekirse firma sagibi abimizin vasikalik fotografini bile asariz yelkene. baya ihtiyacimiz var yani. du$unen olursa ya da "aa abi bak $u firma kesin verir, bir goru$un" $eklinde tavsiyeleri olanlar olursa seviniriz.
0
arkas ile görüşün olumlu bir yanıt alacağınızı sanıyorum
0