[]

Bedelli askerlik başlarsa ne kadar sürüyor?

Yani varsayalım 10 ocak'ta bedelli askerlik başladı. ödeme işlem falan yapılıyor. Bu ne kadar sürüyor? Haziran ayında mezun olsam hemen gidip yapabilir miyim? celp gelmemiş olsa bile?

Esas öğrenmek istediğim ne kadar sürdüğü. Yani ödeme süresi ne kadar? son başvuru tarihi nedir?

piii ben 89'luyum. hayal oldu benim için.

 
bedellinin mezuniyetle alakası yok.


  • lemmiwinks  (02.12.14 11:40:31) 
nasıl yani şimdi çıksa ve okul devam ederken celp gelmemiş olmasına rağmen bedelliyle yırtabilir miyim?


  • kisa bisey olsun istemistim  (02.12.14 11:45:21) 
okuduğun için tecilli durumdasın zaten tecili bozdurup yaparsın yaşın tutuyorsa


  • dinsiz adam  (02.12.14 11:46:03) 
celp melp yok. ver parayi al tezkereyi


  • crucio  (02.12.14 12:04:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.