[]

cahil anaya yatak tavsiyesi

selam,
meğer düşünecek, yapılacak ne çok şey varmış. bebek işi zormuş sanırım.
bebek nisan gibi aramıza katılacak inşallah. araştırdığım kadarıyla milletin en çok önerdiği şey park yatak. ben başta tipini hiç beğenmiyordum ama birkaç tane gözüme kestirdim. park yatak alıcaz. bu park yatak bir süre yatak odamızda kalacak.

soruma gelirsek, ayrıca bebek karyolası alınmalı mı? alınırsa kullanılır mı? karyola alma ve oda düzme hevesim var ama neredeyse hiç kullanılmayacaksa da gerek yok tabi. büyüyen karyola filan düşünmüyorum, karyola alacaksak ikea'dan alacağız. bunu kaç yaşına kadar kullanabilir, ne kadar verimli kullanabilir bu konuda tecrübelerinizi rica ediyorum,
teşekkürler.

 
Ilk basta park yatak gereksiz.bebegin orada yatacak vakti olmuyor.hafif,dengesi duzgun bir anakucagi ilk aylarda daha fazla lazim.yatakta yaniniza koyun.uzunca bir sureyi bebek sizin yaninizda gecirecek.trafik soyle bebek emdi,gazi cikardin,uykuya daldi,ana kucagina koydun sen gozleri kapadin.yarim saat 1 saat sonra agladi ayni trafik.ilk 2-3 ay boyle.

Ikeanin basit karyolasindan yazliga aldim enleri dar.bebek icinde tam tur donemiyor.citlere takilinca uyaniyor.genisleyen karyola iyidir.bebeklikten cikip cocukluga gectiginde bir daha mobilya dedi olmuyor.ben ilk cocukta iyi bir set yaptirmistim 6 yasina kadar kullandi kiz.sonra kendim sikildigim icin toplayip depoya kaldirdim.sonra hep tek cocuk ok dir dedigimiz halde ikincisi gelince gene cikarip kurdum simdi o takiliyor.ana kucagindan direk yataga gecis yapildi.diger urunler kullanilmadi.
  • cizgilipijama  (02.12.14 10:16:27) 
Biz 6 aya kadar beşik kullanmıştık. Park yatak yere çok yakın, seyahatler haricinde park yatak kullanmadık. 6. aydan sonar 5-6 yaşına kadar idare edeceği yatağına taşıdık. Sonra bildiğin tek kişilik yatak.


  • SiyamkedisiZorro  (02.12.14 11:42:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.