[]

bylaşık makinası

16-17 yıllık bi arçelik makina var zamanında iyi bi modelmiş, neyse bunun içindeki raflar var ya tabak bardak koyduğumuz işte tekerlekli, onlarda ufak ufak pas başlamış o rafların yenisi yok mudur yedek parça olarak üretilmemiş midir? internette bulamadım, arçelik bayisine gittim '' size kampanyalı yeni model verelim''e getirdiler. siz ne dersiniz o parçayı bulup yenisini taksam idare etmez mi?




 
yeni makinalar kesinlikle eskiler kadar iyi yıkamıyor. enerji tasarrufu, su tasarrufu derken bardaklar tabaklar pis pis çıkıyor içinden. yerinizde olsam ne yapar ne eder bulurdum eskinin sepetini


  • sannora  (02.12.14 07:03:47) 
10 yıldan az bir süre olsaydı üretici tedarik etmek zorundaydı. ama baya bir zaman geçmiş üstünden.

bir makineyi bu kadar uzun süre kullanıp üzerine de bu sepeti yedek parça olarak siteyecek bir müşteri hayal etmedikleri için bence satışa sürmemişlerdir.

yani düğmesi kapağı pompası vs bulunur belki yaygın bir modelse, ama sepeti sanmıyorum.

uydurma yoluna gidebilirsiniz @hernezıkkımsa'nın dediği gibi.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (02.12.14 08:31:38) 
(git: www.petekplastik.com.tr)
şunun gibi firmalar ile iletişime geçip sepetinizi tekrar plastik ile kaplatabilirsiniz, yenisini bulmanız bana pek mümkün gelmedi.

  • ruz  (02.12.14 10:23:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.