[]

Patlamadan hoslaniyor musunuz?

Hem dehsete dusuyorum hem de zevk aliyorum ben. Bir tur tatmin duygusu yaratiyor boyle patlama manzaralari. Size de oluyor mu?
Mesela bunlar gibi birsey:
www.youtube.com
youtu.be

 
@senialan... "bununla birlikte gorulen" dedigi ozelliklerden hicbirini tasimiyorum. Cocukluk ve ergenlikte bunlarin yanindan gececek en ufak bir davranisim yok:) Durtum de yoktu. Ama atesle oynamayi severdim durust olayim:)


  • delifaruk  (02.12.14 00:46:13 ~ 00:46:52) 
Bir sey hissetmiyorum :)


  • sayns  (02.12.14 00:47:45) 
oluyor. ek olarak ben siren seslerini, ağır bombardıman sesi vs. hoşuma gidiyor nedense. ne bileyim savaş sahnelerini o yüzden çok severim. tatatatata güm tatatatata piuuuuuuu güm :D


  • dead and broken  (02.12.14 00:54:01) 
Ben severim, hatta cam kırılması veya bir şeylerin parçalanması gibi şeyleri de severim.


  • an engineer  (02.12.14 00:59:18) 
@dead sen benden de betermissin:)


  • delifaruk  (02.12.14 01:09:44) 
bende siren sesine bayılıyorum nedense. örneğin şu şarkıdaki gibi.

bi de band of brothers'ın 7. bölümünü* sürekli izlerim. ormanın içinde ağır bombardıman sahneleri var.
  • spirit crusher  (02.12.14 01:21:44) 
sokakta dikşınla büyümüş hemen hemen her erkek sever patlamayı silahı helikopteri vs

ben barut koklamak için sık sık açık poligona gidip trap skeet filan atıyorum tüfeğimle, o yüksek ses ve barut kokusu çok zevkli. aynı hazzı tabancamdan alamıyorum mesela.

el bombası attıran bir poligon olsa parası neyse verir atarım yani :)

buradan sonrasını hanımlar okumasın;

bakalım kaçınız çocukluğunda böyle yapardı? şimdi tek bir elini silah gibi yapıp her ateş ettiğinde şu sesi çıkarın (tabanca efekti olarak) "çükmüye çükmüye çükmüye".

şimdi de iki eliniz ile "taramalı" taklidi yapıp tok ve kalın bir ses ile makineli tüfek efekti yaparak "yarrrrrrrrraaaaaamı ye" sesini çıkarıp şarjör değiştirin.

bakalım bu aptallık bir tek benim çocukluğumun mahallesi için mi çok merak ettim :)
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (02.12.14 08:44:51) 
Kim hoslanmaz diye cevap yazayim diye girdim, megersem patlama mecazi anlamda degil, gercek anlaminda kullanilmis.

Soruya gelirsek, bende pek etkisi yok.
  • VIPCH  (02.12.14 08:53:06) 
bi kaç kere izledim bi şey olmadı, ben de genelde hoplayıp zıplayıp kafa kol patlatanları seviyorum.


  • ravenudon  (02.12.14 09:24:09) 
@cokilgincveses..... Ben o kadar ilerlemedim cocuklukta, kolonya dokup atese vermek ile yetindim yuksek guvenlik onlemleri alarak:)


  • delifaruk  (02.12.14 23:42:16 ~ 23:43:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.