[]

Kreş hakkında

2 yasında bir kızım var . İşi bıraktım kendim bakıyorum . Bana çok alıştığı için baska kimseyle durmuyor. Babasıyla bile durmuyor ortamda ben yok isem.

Yavas yavas iş bakıp yeniden çalışma planlarım var fakat kızımın benden baska kimseyle durmamasından ötürü kreşte durur mu acaba diye düşünmekteyim. Kreşle işgili kafama takılan birkaç soru daha var ama öncelikli olarak buna benzer durum yasayanınız oldu mu? Nasıl alıştırdınız baskalarıyla kalmasına vakit geçirmesine vs ?

Ben hep yanındaydım ama annem de hep yanındydı ama annemle ya da basksıyla dediğim gibi hiç durmuyor .

 
yeğenim de erken yaşta başladı kreşe mecburiyetten. ilk günler çok zordu. ağlaya ağlaya bırakıyordu ablam. ama alışıyorlar, oradaki düzeni, oyunları, görünce seviyorlar. korkmayın.


  • mahnita  (01.12.14 23:45:20) 
Kreş (anaokulu) ve iki çocuk sahibiyiz. Öncelikle anaokulu için erken veya geç kavramı her çocuk için farklidir. Önemli olan alışma evresinde sabırlı ve istikrarlı olmalısınız. Çocuklar yetişkinlere nazaran daha kolay alışır farklılıklara. 6 ve 14 yaşında iki
kızımız var. Büyüğü 1.5-2 yıl gonderebilmistik maddi sebeplerden. Küçüğü ise hem maddi açıdan rahatlamamiz hem de kendi okulumuz olduğu için 8-9 aylıktan beridir okulda. Aradaki fark dağlar okyanuslar kadar büyük. Yani küçüğün beden dil sosyal zeka gelişimi çok olumlu yönde yüksek seviyelerde. Eğitimli bir çift olmamıza ve sürekli bilimsel şekilde çocuk yetiştirmeye çalışsak da Anaokulundaki öğrenme hızının yanından bile gecemedik. Sebebi ise okul veya ogretmenden çok arkadaş yani sosyal ortam vasıtasıyla daha hızlı bir gelişim gösteriyor çocuklar. Özet olarak ilk gunler veya haftalardaki direnci gormezden gelin inanın pişman olmayacaksiniz.

  • ground  (02.12.14 00:01:51) 
kreşten önce oyun gruplarına gidiyormuş çocuklar. 1-2 saat anneleri ile beraber başka çocuklarla oyun oynuyorlarmış. böylelikle yavaş yavaş alışır.


  • mea maxima culpa  (02.12.14 00:07:13) 
Topla mahallenin çocuklarını takım elbet cevrende küçük çocuğu olanlar vardır takıldım onlarla anne babaya yapışıyor yoksa


  • steward  (02.12.14 11:15:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.