[]

adres bigilerimizi vermeden araç satışı mümkün mü?

diyelim sattığımız adama sülale bilgilerini vermemek istiyoruz ne yapmamız lazım?

en son satışta " x oğlu cilt no x sıra no x tc no x, x y adresinde oturan.. diye noter kağıt vermiş saçma değil mi bu? ben adama telefonumu bile vermek istemezken niye kimliğimin önünü arkasını komple veriyorum.

dolandırıcı değilim ama alıcıları gözüm tutmuyor hiç, 3 gün sonra bu bozuldu diye kapıma dayanırlar kesin.

 
Satarken baktırır arabaya zaten. Arıza yoksa sonradan bozulunca seni niye ilgilendirsin.


  • Aerdem  (01.12.14 23:27:49) 
orası öyle de dingil insan çok, satmadığım adam bile 3 aydır arıyor düşün artık.


  • divit  (01.12.14 23:33:04) 
Iih olmuyor.noter sana adres sormadan vatandaslik numarani girince otomatik cikiyor adresin.


  • duptıs  (01.12.14 23:45:34) 
bir de tersini düşün... üçkağıtçı adamdan aldın seni kazıkladı bulman gerekti...


  • inanmazsan inanma  (01.12.14 23:54:54) 
O adres otomatik çıkıyor.
Kapına dayanmaz merak etme, ne Arabalar sattım ben

  • kahve kokusu  (01.12.14 23:55:33) 
@inanmazsan inanma bulsan ne yapacaksın ki? mafyaysan falan dövdürürsün paranı geri alırsın. legal bi adamsan bişey yapamazsın. adam satmış diğeri almış olay noterde gerçekleşmiş bitmiş, tutup da bütün bilgilerini vermenin ne anlamı var hala anlamıyorum. hadi tckn isim falan olsun da anne-baba adı adres çok saçma, gidip şirket açar adam dolandırırsın o bilgilerle.


  • divit  (01.12.14 23:57:29) 
@divit elbette haklısın devlet herhalde muhataplar birbirini bulsun beni bulaştırmasınlar diye de koymuş olabilir...


  • inanmazsan inanma  (02.12.14 00:15:25) 
Ben minibüste taciz edildim, yaşım da 18den küçüktü. Tacizciye okuduğum okulu ki yatılı, ev adresimi her bir şeyimi vermişler. Mahkemeye gitmişti olay, gelse dese sen beni nasıl mahkemeye verirsin şikayet edersin çat çat öldüm gittim. Araba satışı hiçbir sey. Hem sen de birinden ev araba almaya kalksan bunları bilmek istersin.


  • Lim5  (02.12.14 00:40:19 ~ 00:41:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.