[]

radyoda sarkisi calsin diye para mi verilir?

oyle aklima geldi, bir sarkici radyo istasyonu sarkisini yayinlasin diye para mi oder, yoksa istasyon o sarkiciya sarkiyi calabilmek icin para mi verir? dusununce mantikli gelen tabii radyonun para vermesi, ama yeni cikan bir sarkiciya tutup tutmayacagini bilmeden para veriliyor mu? ya da mesela beyaz sova tanitim icin cikan sarkici ustune para mi verir, sova ciktigi icin para mi alir? ya da sarkiciya, menajere gore mi degisir bu isler, nedir?




 
önceden radyocular verirdi, şimdi sanatçılar veriyor
sadece şarkı çalmak değil, konuk olarak alma, viral reklam..

  • facebook  (01.12.14 22:39:07) 
Sarkiciya,sarkiya,taninmaya gore degisir.bazisi para verir bazisi ustune para alir bazisi para alsada cikmaz.yeni cikmisindir,tanitman lazim parayi verirsin.sarkin netten patlamistir o zaman onlar seni cagirir.isimli sarkicisindir tanitim icin calin,geleyim dersin,cok isimli sarkicisindir yalvarirlar gel diye bedelini talep edersin,bayagi isimli sarkicisin para verirler yalvarirlar isin olmaz gitmezsin.


  • duptıs  (01.12.14 22:39:38) 
amma karisik ismis. menajerler bunu "manage etmek" icin varlar galiba. tesekkurler^^


  • aklimiseveyim  (01.12.14 22:41:16) 
"PR Çalışması" dahilinde olan bir şeydir bu. Şimdilerde hiç bir yasal radyo zaten telifini ödemediği şarkıyı çalamıyor. Yayıncının sanatçı sırtına bindiği devriler geride kaldı.


  • trawmatolog  (02.12.14 10:13:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.