[]

sekeri tamamen hayatindan cikaran

Var mi? Caya seker atmamak degil, baya seker iceren hicbi sey yememek meyve disinda. Nasil yaptiniz sonuclar neler




 
var epey kilo veriyorsun

şekerden kastım, çay kahve şekeri, çikolata, pasta, börek, kek, poğaça, tatlı, waffle, ekmek, bisküvi, pilav,makarna, kola, meyve suyu, her türlü abur cubur vs...

aşağı yukarı şurada yazılanlara paralel
www.medunya.com
  • freebird5406_2  (01.12.14 22:34:48 ~ 22:59:05) 
kolayı bıraktım, çay kahveden şekeri kestim yemek porsiyonlarım aynı bir ayda 7. kilomu verdim.


  • justinho26  (01.12.14 22:43:22) 
Ketojenik diyetteyken meyve de yemiyorum. Onun dışında protein sebze yağ. Sonuç olarak enerji için karbonhidrata bağımlılığınız sona eriyor; enerjiyi yağlardan/ketonlardan karşılamış oluyorsunuz. Şeker hayatınızdan çıkınca her şey daha kaliteli oluyor. Yalnız ben böyle deyince "SOFOR KORBONHOTROT OLMOZ" diyenler oluyor, onun için şimdiden söyleyeyim; sıfır karbonhidrat değil bu: Sebze var.


  • angelus  (01.12.14 23:00:38) 
var. ben.

yaklaşık iki senedir meyve haricinde şeker içeren hiçbir şey yemedim. günde birden fazla meyve de yemiyorum. meyve suyu da içmiyorum.

nasıl yaptım? bir yöntem yok. şekeri kesmeye karar verdim ve bir daha tüketmedim. bu kadar.

yağ oranım düştü epey, gözle görülür şekilde fark oluştu görüntümde. 5-6 ay sonra şeker bağımlılığından kurtuldum. canım istemiyor artık. bir kere kağıt bardakta su var sanıp yanlışlıkla bir yudum kola içtim, kusacaktım az kalsın. iğrenç geldi.
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (01.12.14 23:20:52) 
tamamen kesmeyi beceremedim henüz. ama uzun süredir hiçbir içecekte şeker kullanmıyorum, pilav makarna kola meyve suyu vs yok, ekmek günde 1 dilim falan, o da çavdarlı.

çikolatayı kesemedim bi tek, o da 2 haftada bir falan bitter. azmettim ama, tamamen çıkarıcam hayatımdan :(

ha yazmayı unutmuşum, nasıl yaptım, bi anda kestim hepsini. kademe kademe değil yani, 2 aydır falan böyle gidiyor, sonuç da gayet iyi. kullandığım bi ilaç vardı onu kesince 3 4 kilo almıştım, onları verdim eski halime döndüm 2 ayda. devam bakalım...
  • mutlusismankedi2015  (02.12.14 00:05:28 ~ 00:07:47) 
birkaç senedir şekeri çıkarttım beslenmemden.

zor değil, abartılacak ve duyurulara yazacak bir şey değil. insan vücudu ve psikolojisi 15-20 günde yeni davranışlara alışıyor.
  • mea maxima culpa  (02.12.14 00:33:13) 
1 haftada alışabileceğin bir düzen. Tahıl ve meyveyi de kesip, yağ alımını arttırırsan daha da kolaylaşıyor.


  • arnold schwarzeneger  (02.12.14 08:25:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.