[]

Amazon'dan Bedava Kargo ?

Ürünümüz bu : www.amazon.com

Forum donanım haber linkleri : forum.donanimhaber.com
forum.donanimhaber.com


Olay özetle şu: ürünü sipariş edip canlı desteğe bağlanıyorlar,diyorlar ki kargo ücreti pahalı,neredeyse ürünün yarı fiyatı vs. kargoyu ücretsiz yapamaz mıyız ? Canlı destekte bulunan kişi de order number vs. istiyor ve hoop shipping cost 0$ görünüyor. Bende yaptım aynısı ve evet işe yaradı. Fakat bu işin altında bir bit yeniği olmasın ? Halen aklım almıyor yani 19.99$'lık kargo ücretini canlı destekte sildiler. Haa bir de bu yetmezmiş gibi kargo ücreti silindi diye, Expedited Shipping yerine Priority Shipping seçiyoruz ki hazır kargo bedavayken hızlıca gelsin(yüreğim elvermedi bunu yapmaya).
İmza kampanyası bile yaptılar bundan sonra : www.change.org
Yakında amazon Türkiye'ye ürün yollamayacak diye düşünmüyor değilim. Sizce bu iyi niyeti suistimal etmek mi yoksa amazon her türlü kâra geçiyor mudur?

 
bit yenigi yok, bir seferlik boyle bir sey yapiyorlar musteri memnuniyeti acisindan. tabi bizim sicak firsatlar tayfasi iliklerini kemiklerini somurecekleri icin ilerleyen gunlerde bir daha bu tur bir sey olmayacak. ihtiyaci olan olmayan herkes yapiyor... ben aldigim urunlerde yapmadim bunu, eskiden turkiye'ye hic gondermezlerdi, yeni yeni basladilar. suistimal hos bir sey degil.

sonra bizde neden amazon gibi hizmet yok diyorlar bir de :)
  • fakyoras  (01.12.14 20:55:54 ~ 20:57:21) 
bu donanım habercilerin allah belasını versin diyecektim aynısını sende yapmışsın ne desem bilemedim. böyle mini çakallıklar yüzünden ülke bok hale geldi işte.


  • divit  (01.12.14 21:09:43) 
Amazon belki de dünyadaki en iyi müşteri hizmetlerine sahip. Müşteri hizmetleri seni meönun etmek için elinden geleni yapıyor. Bana da yurtdışında iken Amazon Prime onaylanmadı diye 5-6 kere 15 dolarlık ertesi gün teslimi bedavaya vermişlerdi. Sistemde açık değil adamlar da farkındayım ama bokunu çıkarmamak lazım. Arada olur.


  • Haldamir  (01.12.14 21:18:09) 
bir haftadır donanimhaberde o konuyu takip ediyorum. birkaç kere tartıştım.

memlekette o kulaklık 600 kağıt. kargo fiyatıyla 200 liraya gelen şey için bu kadar sömürmeye gerek yok diye düşünüyorum.

sahibindene bir bak millet üçer beşer almış ilan vermiş. şimdi bu hayvanlık değil de ne?
  • mattiadestro  (01.12.14 21:21:36 ~ 21:23:21) 
amazon mamazon bilmem ben. oyun oynicanız diye verdiğiniz paralara şaşıyorum valla

edit: donanimhaber ağzından nefret ediyorum ya.

Chiqarito kullanıcısı şunu demiş:

"www.amazon.com&sr=8-1&keywords=g930

Koşun tekrar indirimde !!

Ürünü alin kargo ucreti ile birlikte 89.90 olacak ama kartinizdan para cekilmeyecek. Place order yaptiktan sonra chate bağlanin ve kargo iadesi isteyin. Kargolanana kadar hatta almanyaya varana kadar ürün kartinizdan para cekilmiyor. Kargo ucreti 0 yapıldıktan sonra change delivering speed deyin ürünün sağ tarafindan. 4 günde elinizde. Priority shipping ile alacaksiniz ücretsiz."

Sonra biri anlamamış. Chiqarito da ona tekrar izah etmek suretiyle aynı şeyleri yazmış:

"Hocam abd içi gecerli free shipping. Ürünü alin kargo ucreti ile birlikte 89.90 olacak ama kartinizdan para cekilmeyecek. Place order yaptiktan sonra chate bağlanin ve kargo iadesi isteyin. Kargolanana kadar hatta almanyaya varana kadar ürün kartinizdan para cekilmiyor. Kargo ucreti 0 yapıldıktan sonra change delivering speed deyin ürünün sağ tarafindan. 4 günde elinizde."


Bu nası bi cümle kurmaktır ya :( tam olarak hata nerede kestiremiyorum ama cümleler çok gıcık böyle anlaşılmıyor. teknik bir sorununuzla ilgili google'da arama yaptığınız zaman mutlaka çıkan linkler arasında zibilyon tane donanimhaber linki vardır, biri de bi işe yaramaz.
  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (01.12.14 21:25:08 ~ 21:35:11) 
suistimal de değil, bokunu çıkarmak bu. kargo bir haftada değil 4 günde gelecek diye bide ordan pislik yapıyor herif.

gold bilgisayar vatan bilgisayar müstehak bu millete işte. sonra vahşi kapitalizim. yav hee he.
  • paulie walnuts  (01.12.14 21:50:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.