[]

Uçurtma

Küçükkene kardeşimle uçurtmanın ardından koşturur dururduk. Sonra araya yıllar girdi unuttuk gitti. Dün gece yatağa uzanırken aklıma geldi. Şimdide olsaya, dursaya bir köşede. Canım sıkılınca gözlerden ırak bir köşede uçursam, uçursam aklımla beraber bunu.

İstanbul'da hazır olarak satın alabileceğim nereler var? Kırtasiyelerdeki takım logolu olanlardan değil. Şöyle eli yüzü düzgün, hevesimi alıp susuzluğumu dindirecek birşeyler arıyorum. Belki sonra uçurtma zirvesi de yapılır


 
sahile inerseniz mutlaka seyyar bulursunuz. fakat sanmıyorum ki bir yerde takım logosuz bulasınız..anca intertoy ucurtmalarında takım logosuz olur..


  • bore  (31.07.09 08:01:14) 
kilyosta bir bakkal amca var, sanırım pazarın oralarda bir yerlerde,
sadece 3 liraya çok güzel, dengeli, klasik 6 gen uçurtmalardan yapıyor,
malzemesi filan güzel kaliteli. üstelik kilyosta da sürekli esen tek yönlü rüzgar sayesinde çok rahat uçurtma uçurulabiliyor.
  • nicin ben  (31.07.09 10:22:52) 
valla ben de küçükken çok uçurdum ama hayatımda hiç hazır almadım uçurtmayı. bir kaç çıta, uzun bir ip, sağlam defter kabı ve biraz bantla kolaylıkla yapılır uçurtma dediğin şey zaten. hatta o kırtasiyeden hazır alınanlardan da daha iyi uçar bunlar. tam uçurtma yapmalık çıtalar var bauhaus'da.


  • brainfour  (31.07.09 11:41:41) 
yeşilköy sahili'nde cokca var.


  • alkolikfedai  (31.07.09 12:18:24) 
kendin yapsana hocam, ne guzel boyle citalari falan alirsin yapi marketten. hem zaman gecer, hem de kendi emegin olur.


  • osuruklu  (31.07.09 12:47:01) 
kırtasiyeden aldığınız uçurtmanın terazi dengesi %99 bozuk olacağı için uçurtmanın ( affedersiniz , kıçı ayrı başı ayrı oynayacaktır.)


  • kemal sunal  (31.07.09 13:36:48) 
bende de tuttu geçenlerde bi uçurtma sevdası. dandik bi uçurtma vardı onu uçuramayınca içimde kaldı gittim ebay den bisparis verdim 5$ falan olması lazım. gayet güzel bişeye benziyor. naylon kumaştan oldugu içinde yırtılmaz. linki de bulayım.

cgi.ebay.com

bakalım bekliyorum postacıyı dört gözle :)
  • quadropol  (31.07.09 14:16:45) 
Bende yaparım ama denge unsurlarını yerine getiremem diye endişe duyuyorum. Sonra "Lan noluyooo oran buran oynuyo" demek istemiyorum açıkcası. Birde ben yapınca daha pahalıya geliyor herşey. Model uçak yapayım dedim piyasanın üstüne mal oldu daha tamamlanmadan.

@quadropol un aldığı(alacağı) gibi birşey arıyorum ve tercih olarak elden almak istiyorum.
  • iustitia omnibus  (31.07.09 14:30:08) 
@elanor marin

hehe :) İnternette fiber çubuk, şöyle kumaş, böyle ip derken epey masraflı olmalı diye düşünmüşüm. Denge konusu aklıma takılmış durumda. Nasıl birşey olduğunu arkadaşlara biraz büyülü bir biçimde anlattım sanırım. Bir iksi benimle gelmek istedi. İyi birşey olması önem kazandı tabii. 2 metre havalanamayıp yere çakılan bir uçurtmayla hayallerini yıkmak istemem :)
  • iustitia omnibus  (31.07.09 23:35:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.