[]

ofis için fotokopi veya yazıcı tavsiyesi

eski bir fotokopi makinemiz vardı bugün bozuldu, tamir için 150 euro istediler (türkiyedeyiz) bizde yenisini almaya karar verdik. haftada birkaç sayfa fotokopi ihtiyacımız olduğu için profesyonel bir şey olmasına gerek yok o yüzden ucuz yollu bir şey bakıyoruz.

öte yandan ucuz fotokopi makinesi almak yerine 500 lira civarında fonksiyonlu yazıcı mı alsak diye düşündük, gerçi şuan kullandığımız yazıcı çalışıyor fakat kafamız karıştı.

ucuz fotokopi makinesi mi yoksa pahalı hepsi bir arada olan yazıcı mı almak mantıklı olur? mümkünse model olarak tavsiye de bulunursanız sevinirim.

 
kiralayın direk gider gösterirsiniz. it sektörü bu yönde ilerliyor. her şeyi kiralıyor insanlar.


  • argent dawn  (01.12.14 15:21:43) 
yazıcı kiralama epey pahalıya geliyor ucuz yollu yazıcılara göre. hp 7500a kullanıyoruz 450 500 arasında. çok kaliteli değil ama epey işimizi görüyor. a4 a3 yazıcı tarayıcı fotokopi. bi de wireless kullanılıyor, paylaşmak da kolay.


  • k4l3m  (01.12.14 16:14:56) 
canon kullanıyorum yıllardır, öylesine memnunum ki.

toner fx-10 olursa başınız ağrımaz.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (01.12.14 20:26:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.