[]

saatlerce geçmeyen baş ağrısı

Ayda bir veya iki kez oluyor.

En az 6-7 saat sürüyor. Bu süre içerisinde ne yemek yiyebiliyorum ne de sigara içebiliyorum.

Ara ara şiddenleniyor ama geçmiyor. Arada geçsin diye alnımı yumrukladığım, duvara vurduğum dahi oluyor ki rahatlatıyor bi nebze. Şuan bile var.

Tam burnumum üst taraflarında ağır seyrediyor, alna yayılıyor.

Nedir bU? Ne yapabilirim?

Not: Karaciğerimde yağlanma olduğundan dolayı ağrı kesici kullanmam yasak.

 
Migren olabilir. Sinüzit değil sanırım. Karanlıkta geçiyor. Ayakparmağına iğne batırmak gibi alternatif bir sürü öneriler var da işe yarıyor mu bilmiyorum.

Kafanı arkaya öne sonuna kadar eğebiliyor musun, eğmeni engelleyen sinüs boşalmaları filan varsa sinüzittir.
  • Cursed Chico  (30.11.14 22:57:59) 
Sinuzit olduğunu pek sanmıyorum, scuba diving yapıyorum, sinüzit olsa orada anlardım ki burnum açık kafamı hareket ettirmede problem yok.


  • yatagants  (30.11.14 22:59:47) 
geçmiş olsun. şöyle bir şey var: (bkz: küme baş ağrısı)


  • surprise  (30.11.14 23:01:23) 
migrendir büyük ihtimalle, bende de var ve geldiği zaman hiçbir şekilde geçmiyor. ilaç içince de geçmiyor. televizyon, telefon, herhangi bir lambadan gelen ışık, ses; bunların hepsi o kadar ağrıtıyor ki, sanki böyle kafam balyozla vuruyorlarmış gibi, inanılmaz bir zonklama.

yaptığım şey, kapkaranlık ve hiç ses olmayan bir odada dana gibi hiçbir şey yapmadan yatmak. geçirmiyor ama ağrıyı biraz olsun azaltıyor.
  • vedat chili peppers  (30.11.14 23:01:50) 
Bulanti da oluyor mu?
Ben de vardi: (git: 828254)
Edit: Yani hala var:)
  • delifaruk  (30.11.14 23:05:33 ~ 23:18:19) 
benim de var. aç kalırsam ve strese bağlı ortaya çıkıyor.
şu işe yarıyor:

www.eczanemizde.com

bir de uyku bantı takıyorum 0 ışık için.
  • mahnita  (30.11.14 23:07:50) 
ayda bir veya iki kez gün boyu süren baş ağrısı normal migren denmez bence.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (30.11.14 23:15:46) 
Kume tipi bas agrisina oldukca benziyor bu agri. Her agri kesici karacigeri yaglandirmaz, alternatif ilaclar kullanabilirsiniz. Onun icin de norolojiye gitmek gerekir.

ayrica migren hem lokasyon hem de diger bazi ozellikleriyle tarif edilenden farklidir, migren oldugunu zannetmiyorum.
  • gibicibicis  (30.11.14 23:25:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.