(6)
Duyurunun bayanları, hediye seçmeme yardımcı olabilir misiniz?
Flört aşamasında olduğum kızın doğum günü, hediye ne alsam diye düşündüm bayağı sonra aklıma fanatik Beşiktaş'lı olduğu geldi. Diyorum ki Kulüp mağazasından hediye birşey alayım, benim de koyu Fenerbahçe taraftarı olduğumu bildiği için hediye daha da değer kazanır düşüncesindeyim. Ama ne alacağımı t
Flört aşamasında olduğum kızın doğum günü, hediye ne alsam diye düşündüm bayağı sonra aklıma fanatik Beşiktaş'lı olduğu geldi. Diyorum ki Kulüp mağazasından hediye birşey alayım, benim de koyu Fenerbahçe taraftarı olduğumu bildiği için hediye daha da değer kazanır düşüncesindeyim. Ama ne alacağımı tam bilmiyorum, ayıptır söylemesi bu konuda biraz orunum da :) Bu siteden bana hediye önerebilir misiniz?
www.kartalyuvasi.com.tr
0
Bu güzelmiş:
www.kartalyuvasi.com.trAma bence yanında normal bir hediye daha almak gerekebilir. Futbol düşkünü olsa da her kadın biraz romantizm de ister. :)
0
kingdom of rust
(
01.12.14)
kız senin mahalleden arkadaşın mı? erkekler öyle hediyeler alır erkek arkadaşlarına, flörte olmaz.
0
ona bir beste yaz ve üçlü çektir.
0
forma al forma. kadınlar için de var hem
www.kartalyuvasi.com.trbana ilk forma alan arkadaşımı ağzından öptüm ben. forma çok güzel bişey.
sitedeki saatleri beğenmedim ama kartal yuvasına gidersen bi modellere bak. saatler de çok güzel oluyo.
0
kulüp mağazasından hediyeyi beklemediği bir zamanda al. doğumgünü hediyesi biraz romantik bir şey olsun. takı gibi.
0