[]

bkz fasilitesi ile diyalog

selam ey duyuru sakinleri

benim sorum çaylaklık ile alakalı. hemen kanın beynine sıçramasın, yav ben 20000 küsür sıradayım bana ne zaman sıra gelir yaaæ? tarzında bir soru degil. dolaylı yoldan çaylaklık ile alakalı ama direk soru bu degil. dinle şimdi!

bkz fasilitesi ile alakalı çaylak oldugunun farkında olan, yani çaylaklıgının sebebinin bkz fasilitesi oldugunu bilne ve belli bir çaylaklık döneminden sonra sözlüge geri dönen abilerimiz, ablalarımız, kardeşlerimiz var mıdır aranızda? var ise kaç gün sonra tekrar yazar oldugunuzun cevabını alabilir miyim? yok ise bu konu hakkında bilgisi olan bir yazar abimiz, ablamız veya kardeşimiz soruma cevap verebilir mi?

not: gelebilecek her türlü ayarlara karşı önlemimi aldım, sürpriz! :P

edit: ismini kendisinden izin almadıgım için söylemiyorum. du bir bakalım.

 
sıra ne zaman size gelirse o zaman yazar olursunuz. yani bkz fasilitesiyle diyalog kurmuş, şu kadar süre çaylak edelim diye bir şey yok. ha belki eski nesilden olsanız yaptığınız hatadan dolayı lanet koyarlardı ama sabırtaşıysanız gerek görmemiş olabilirler. kısacası sabırtaşıysanız çaylaklık süreniz gerekçeden bağımsız.


  • turtle  (31.07.09 00:50:41 ~ 00:52:30) 
tahsin sutcuoglu ve birisi bkz fsiliteleriyle ile diyalogtan çaylak olmuştu. hah buldum:

#16380794 oyvind'miş. 4. nesil olduğu için pek beklememiş olması normal. tahsin sütçüoğlu mu? o ise hala bekliyor..
  • dambil  (31.07.09 00:50:58) 
sıra ile oldugunun farkındayım, ve cvplarınız için minnettarım. ki benim bu soruyu sormama vesile bir olay. onuncu nesil sabırtaşı yazar, soru başlıga entry giriyor, entry siliniyor ve çaylak haliyle. ama 2 hafta sonra tekrardan yazar oluyor. erken dönmelerin bir şekilde torpil gerektirdigini de biliyorum, fakat bu yazar arkadaşımız hiç bir tanıdıgnın olmadıgını söyledi. öyleyken böyle :( sonuç olarak 4 haftadır çaylak durumundayım, biliyorum uzun süre bekleycegimi ama bu olayı duyunca bir şansımı deniyeyim dedim, sesimi duyurayım dedim.


  • sakabilmemneyi  (31.07.09 00:56:42) 
belki bir hata yapılmış o düzelince tekrar yazar olmuştur ilgili kişi? bu arada kim ki o? özelden rencide edeyim istersen.


  • turtle  (31.07.09 00:59:51 ~ 01:00:17) 
hata yapıldıgını sanmıyorm. ilk agızdan yazarın kendisinden duydum. olaylar çaylak oldugumu duyması ile başladı, kaç aydır çaylak oldugumu sordugunda 4 hafta diyince dalga geçmeye başladı. hem de entry'im silinmedigini duyunca dalga katsayısı daha da arttı. modlar beni dha çok seviyor tribini bile yaptı. diyorum ya bu konuşma 3 gün önce geçti, o zamana kadar bu konu hakkında duyuruyu meşgul etmedim, fakat varsa böyle dönem dönem uzaklaştırmalar sonunda dönenler onlardan bilgi alma amacıyla açıverdim bu duyuruyu. sanırım yok, bekleyecegiz boşu boşuna mal gibi. :(


  • sakabilmemneyi  (31.07.09 01:02:48) 
moderatörlerin inisiyatifinde bir olay bu. yani verdikleri kararın ağır olduğunu düşünüp erkenden yazar yapmış olabilirler, bazı entry'erini nitelikli bulup "sözlük için yararlı bir insan bu" diyip bir köşeye not etmiş olabilirler, ne bileyim başlıktan başlığa koşarken görüp "hadi şunun entry'lerini onaylayayım" demiş olabilirler, her şey mümkün..


  • surtunme kuvveti  (31.07.09 01:23:54) 
tamam abuse edilebilir diye sildim az önceki yazıyı. seninki biraz alakasız gibi kaldı ama bir seçeneği aradan çıkardık en azından. bana sorarsan arkadaşın çok pis torpilli ve bundan senin yararlanmanı istemiyor. bence küs gitsin. hem nicki ne yahu?


  • turtle  (31.07.09 01:23:55 ~ 04:15:19) 
büyük özel izinler ile bu kişinin ismi açıklanıyor.

batmayankagittanbirgemidirdevrim. bakalım ne imiş ne degilmiş.
  • sakabilmemneyi  (31.07.09 02:51:14) 
nickte devrim yazıyor. e moderasyonun solcu olduğunu söylemeye gerek bile yok. çaktın köfteyi :))))))))))))))))))


  • mc delta t  (03.08.09 22:17:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.