[]

interrail için çanta

arkadaşlar interrail için orta kalitede bir çantayı istanbul'da en uygun nereden alabilirim? taksitle 80-100 lira arası birşey almayı düşünüyorum.




 
istanbul üniversitesinin beyazıt kulesi cikisindan ,sirtini eminonune vererek yurumeye başla ,yokus aşşagi inerken kavaflar ve cantacilar carsini sor.

ama once outdoor sitelere bir bak ,ikinci el interrail cantasini satan da var o paraya alacagin canta ile cok da konforlu seyahat edemezsin.

iyi yolcululuklar
  • zirveler  (31.07.09 00:28:01) 
duyuruyu tara. biri "çanta var, ihtiyacı olan var mı?" diye soruyordu bugün.


  • rygard  (31.07.09 01:00:42) 
o duyuru dışarıya kapalıymış.


  • turtle  (31.07.09 02:22:43) 
beyazıtta mercan diye bir yer var,baya fazla cantacılar var orada,
85 lt lik dagcı cantasını 70 TL ye aldım. MCS diye bir dukkan var orada MCS marka canta satan, cok guzel memnunum ve en ucuzu ve en kalitelisi, 3 hafta once gezdim dolastim aldım.

  • manonflier  (31.07.09 12:08:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.