[]

Flört etmek ve aldatmak

Merhaba,

Dün gece bir mekanda bir kız arkadaşımla muhabbet ediyorduk..Konu bir şekilde flört etmeye geldi. Ona göre başkasıyla bazen flört etme hatta bazen öpüşme de aldatmaya girmeyeceğini söyledi.

Merak ediyorum duyuru ahalisi bu konuda ne düşünüyor acaba ?

Sizce flört aldatmaya girer mi ?


Not: 27 yaşında, 4 yıllık ilişkisi var. Yabancı.
Not: Lokasyon yurtdışı.
Not: Tek gecelik ilişki değil, gece boyunca flört işte yani dün heralde onu demek istedi.
Not: Daha önce tartışıldıysa, sorulduysa, bayat konuysa vs. sileceğim :)

 
Lisedeyken ben de "tek gecelik ilişkiler aldatma değildir, aldatmak duygusal olur" diyordum. Gerçekten sevdiğinde geçiyor.

edit: tek gecelik olsun, öpüşme olsun, sadece flört olsun insan gerçekten sevince bunların hepsi, hatta daha da küçük şeyler, kıskançlık konusu olabiliyor. bunu demek istemiştim :) birisinin ilişkisi olması onu gerçekten sevdiği anlamına da gelmiyor maalesef.
  • rivulet  (30.11.14 20:38:42 ~ 20:51:50) 
ne olursa aldatmaya giriyor acaba arkadaşına göre? 4 yıllık ilişkisi var ama aşk yok belli.


  • rock n roll  (30.11.14 20:56:05) 
flört aldatmaların en hasıdır.


  • icemint  (30.11.14 20:56:25) 
flört yalnızken edilir. sevgilin varken öpüşmesen bile flört aldatmaktır. bu kadar açık ve net.

ha ilişki açık ilişki olabilir, kız arkadaşının sevgilisinin bu durumdan haberi olabilir, o ayrı.

kız arkadaşın sevgilisine "ahmet'le takıldık, sohbet ettik" diyebilir ama "ya tutamadım kendimi öpüştük, flört ettik sadece" de diyebilir mi? diyebiliyorsa sorun yok. gizliyorsa sorun var.
  • yirmisantim  (30.11.14 21:00:51) 
Flörtleri ister istemez her an yapıyoruz zaten. İş yerinde bize çay getiren arkdaşa gülümseyrek teşekkür ederken ynaak makası almak bile flörte girebilir. Ya da arkadaşları arasında yanında oturan kişiyle diz dize değmeler gülüşmeler filan. Fazla umursamamk lazım bence de bunları.


  • Cursed Chico  (30.11.14 21:06:20) 
flört: aldatmaya giriş
bi de öpüşme diyorsun basbaya aldatma oluyor. Kendi sevgilisi öyle bir şey yapsa ve sorun yoksa o kız için aldatma değil demek.Ama sorun yoksa

  • isadora  (30.11.14 21:11:07 ~ 21:12:24) 
aklından bile geçiremez kusura bakmasın. kafasını kırarım.

ed: makas almak diz dize değmek ne laaaaaaan! değemez.
  • seksen9  (30.11.14 21:12:25 ~ 21:13:39) 
Net aldatmaktır. Mezhebi geniş bir arkadaşmış kendisi. (Bu tabir tepki çekebilir ama öyle)


  • aguilas negras  (30.11.14 21:15:29) 
ben böyle deyince MARJİNAL GODOŞ diyorlar ama ben her insanın bu konuda farklı düşünebileceğine inanıyorum. yani evet bazıları gerçekten severken böyle bir şeyi mazur veya normal karşılayabilir. herkesin algısı farklı çünkü. eğer aynı olsaydı, hepimiz sevgilisine bakan adamı bıçaklayan tipler olurduk. ya da ne bileyim diğer uçta, "eşimi sikmek istemez misiniz :))" diyen tipler olurduk.

ama belli bir tip değiliz çünkü herkesin hayata bakışı, algısı farklı. ben şahsen "öpüşmek benim için aldatma sayılmaz" diyen kızdan kaçarım, sevgilimin başkasıyla hmfs hmfs öpüşüp hiçbir şey olmamış gibi davranması benim için kabul edilemez. ama başkası için, kabul edilebilir olabilir.

arkadaşlar lütfen. biz duyuru olarak, işte sözlük camiası olarak falan marjinalliğimizi korumalıyız. bu tip şeyler tabii ki herkes için uygun değildir. ama bazıları için öyledir. yani sizin için öpmek aldatmak sayılır, tamam ona lafımız yok. ama bazısı için de sayılmıyor işte. bu kadar önyargılı, "OLUR MU LAN ÖYLE ŞEY"ci olmayın. bırakın iki kişi arasında bi' şey sonuçta ne oluyosa olsun. sokakta öpüşen çifte kızan amcaları yeriyosunuz, "bu bir sevgi olayı" diyorsunuz. e iki kişi de memnunsa bırakın istiyolarsa her gün gangbang yapsınlar yav bize ne. bize ters deyip geçeriz.
  • pescador  (30.11.14 21:16:59) 
aldatmak için illa sevişmek mi gerekiyormuş yani? sevişmeyince mesele yok muymuş? hadisin be ordan, öyle saçmalık mı olur?


  • vesna  (30.11.14 21:20:48) 
Kız kaç silindirli? O detayı atlamışsın.


  • arnold schwarzeneger  (30.11.14 21:31:27) 
kız sana iş atmış, hani sevgilimden de ayrılmak istemiyorum ama arada kacamak heycanlar falan filan iste.


  • matematik koyu  (30.11.14 21:36:31) 
O zaman biraz daha bilgi vereyim. Böylikle tartışma birazcık daha değişik bir alana kayabilir.

1-Acaba bu düşünce yapısının uzun ilişkiyle bir bağlantısı olabilir mi ? Yani ilişki uzakdıkça bazen sevgilinden ayrı gece dışarı çıktığında flört etme isteği daha mı artıyor acaba..

ya da

2- Kız yabancı, acaba bunu biz mi kültür olarak çok garipsiyoruz ?
  • qazaqwsx  (30.11.14 22:03:24 ~ 22:11:54) 
bu kısmın kültürle alakası olduğunu pek düşünmüyorum açıkçası evet böyle şeyler onlarda 'namus' meselesi olmaz kan falan dökülmez kimse birbirini burdaki gibi çekip vurmaz ama arkadaşlık hisleri dışında bir erkeği kadını çekici bularak bir şeyler yapıyorsan evet bu aldatma ve her kültürde aldatma


  • isadora  (30.11.14 22:06:43) 
Yabancılar çok açı kher şeye layı yok, çok yabancı tanıyorum tek eşli, sadık ve bu flört olaylarından kaçınan. İSpanyol ALman Norveç İngiliz Amerikalı tanıdıklarımdan yola çıktım.

Hayat görüşüyle alakalı biraz. Sonuçta beden bir madde, yok olacak bir gün, bana hissettikleri ve ona hissettiklerim önemli deyip ihtiyacını gidermek. Genelde marjinal olarak nitelendirilen akımlarda genelde bu var ama onlarda da sonuna kadar tekeşli olanlar var.

Mesela just friends olayı. Bu olayı çok az kişide gördüm. Fuckbuddynin bir hatta 2 adım ötesi. Bana mesela tuhaf geliyor normal sıradan bir arkadaşımla yapmak sonrasınd arkadaşlığı devam ettirmek. O arkadaşımın sevgilisi de aynı ortamda mesela oysa.

Sekse yüklenen anlamla ilgili olabilir. Özel bir şey olarak görenler özel gördükleri kişiyle yaparlar.
  • Cursed Chico  (30.11.14 22:13:43) 
uzun ilişkiden dolayıysa birkaç gün ayrı kalsınlar, öpüşüp koklaşmasınlar, özlesinler birbirini. mazerete gerek yok. net aldatma.


  • vesna  (30.11.14 22:13:54) 
Hangi davranışları flört olarak tanımladığımıza göre değişir aldatma sayılıp sayılmayacağı ama öpüşme elbette aldatmaya girer. Bunun kültürle ilgisi yok.


  • m e l t e m  (30.11.14 22:19:11) 
flirting kavrami yanlis anlasiliyor sanirim. flort etmek aldatmak degildir arkadaslar. aldatma olmadigi icin adi flort zaten. aldatma olana flirting denmez, cheating denir, affair denir, hatta ve hatta cuckold denir. gerci bu cografyada ideal bir flort tanimi yapmak ne kadar mumkun, bu da ayri bir konu.


  • nxtrls  (30.11.14 22:40:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.