[]

Dost Kitapevi çalışanları neden 'ARTİZZ' ?

Karanfil sokakta olanına gidiyorum. Asla cevap vermiyorlar, duymuyorlar. Kitap adı soruyorum adam yüzüme bile bakmadan ve hiçbirşey konuşmadan gayet salınarak kitabı aldı ve yine yüzüme bile bakmadan hatta kitabı arkasına uzattı ben de aldı . Hiç birşey demedim. Kasiyer yine öyle. Ne bir hoşgeldiniz deme ne bir güleryüz. Hani işim düşmese bir daha gitmemeyi düşünüyorum. Siz ne derseniz Ankaralılar ?




 
bi benzeri basima happy markette gelmisti. olaylar biraz daha rhatsiz ediciydi. hic bi tepki vermeden hemen pc basina gecip muhtesem turkcem ve kivrak zekamla bi sikayet maili caktim. ertesi gun telefonla yeni atanan mudur aradi. cok ozur dileriz. bir daha olmayacak. dedi. meger ki adamlar eski muduru kovup yenisini getirmisler. ama haketmisti bence. cunku market dingonun ahiri gibiydi.


  • mayeskuel  (30.11.14 20:38:56) 
erkek misin ? çok bilirim benim yüzüme bakmayıp mor saçlı hatunların peşinden ne aramıştınız diye koşuşan çalışanlarını. kasiyer konusunda bir şey diyemiycem evet suratsızlar evet ama çoğu yerde hep öyle. sorun etmiyorum açıkçası ben sonuçta bana bir zararı yok.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (30.11.14 20:49:50 ~ 20:52:15) 
çok kalabalık olduğundan. mesai saatleri çok uzun ve çok fazla insanla konuşuyorlar. bu tip işleri yapanlar robotlaşıyor bir süre sonra. Müşteri nazıyla oynaması gerekmiyor zaten adamın, istediğin kitabı vermiş, buluttan nem kapmanın manası yok.


  • rygard  (30.11.14 20:51:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.