[]

bu kış nasıl geçecek, bi tahmin çalışma vs. var mı?

SON 2000 YILIN EN SOĞUK KIŞI tarzı abuk subuk sansasyonel haberler değil de... uzmanların bu kış hakkında ayrı bi değerlendirmesi var mı? bu sene daha hafif geçecek çünkü bu yüzden, bayağı kar ve soğuk olabilir şu yüzden gibi?

geçen sene kadıköy'e hiç kar yağmadı herhalde. bir ya da iki kez denk gelmişimdir, onda da tutmamıştı bile. hiç kış gibi değildi. bu sene nasıl olur?

20 aralık - 15 ocak arasında mesela gölcük'te yağar mı ona ne diyosunuz? kaç sene oldu doğru dürüst kar görmüyorum. çocuk gibi heves ettim valla kalorifere yakın olayım diye masamda oturmuyorum bi haftadır. kar istiyorum ibneler.

 
geçen çarşamba antalyaya kar düştü ( hani buraada 10 yılda bir felan olur)
bu yıl soğuk olur diyemem ama öyle geniş tahmin yapanların hepsi bir noktada çuvallıyor, meteoroloji çok spesifik ve birçok faktör söz konusu.

  • kahve kokusu  (30.11.14 18:35:29) 
Avya çokmuş bu sene. Bunun da sert bir kış geçireceğimize işaret olduğu söyleniyor.


  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (30.11.14 18:46:40) 
  • yatagants  (30.11.14 18:49:12) 
Gecensene de ayva acayip coktu bizzat sahidiyim.


  • divit  (30.11.14 19:17:59) 
beyle

i.giphy.com
  • neferkitty  (30.11.14 19:21:07 ~ 19:22:37) 
geçen sene ankara'ya da sadece bir defa kar yağdı. yalnız bilgi kesin son 600 yılın en kötü kışı geliyormuş.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (30.11.14 19:22:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.