[]

hiç tanımadığınız birine ne hediye alırsınız/alabilirsiniz?

ya ben bu duyuru hediyeleşmesine katılmak istiyorum aslında hoş olur ama ne hediye alacağımı bilemediğim için girmiyorum. ilkokulda bi' kız arkadaşın doğumgünü vardı, nasıl oldu bilmiyorum ama beni de davet etmişti. önümüz kış diye anacağızım güzel bi bereli atkılı eldivenli takım almıştı, cidden çok beğenmişti kız. sonra yakın bi arkadaşıma sevgilisiyle çay içmelik 2 tane kupa almıştım o da değişik güzel bi şeydi. ama bunlar tanıdığım insanlardı. şimdi tanımadığım, zevkini bilmediğim birine bere ya da kupa almak istemiyorum.

hiç tanımadığınız birine siz olsanız bu tip bir organizasyonda ne alırsınız? karşıdakinin hoşuna gitsin, klasik, almış olmak için alınmış bi hediye olmasın istiyosunuz tabii. kitap parfüm falan demeyin sakın, ben düşünürken bile utanıyorum sjhfsjk


 
"Hic tanimadigim birinden ne gelse hosuma giderdi?" diye dusunurum.


  • delifaruk  (30.11.14 15:54:17) 
yoo niye? ben kendim forma gelse havaya uçarım. adama/kadına forma mı alcam şimdi?


  • pescador  (30.11.14 15:55:21) 
entrylerine/duyurularına bakar hakkında biraz fikir edinmeye çalışırım ona göre hediye seçerim. bu kişi ekşiden değilse facebook, twitter, instagram gibi hesaplarına bakarım.


  • legolasin son oku  (30.11.14 15:58:37) 
mesaj atıp ne alırsan mutlu olacağını sor ya da ilgi alanlarını öğrenebilirsin. ben olsam bana hediye alacak kişi bunları sorsa ona bırakırdım. sonuçta beni tanımayan bir insan, ne alırsa alsın benim için kıymetli olur. hiç tanımadığın bir insan için emek veriyorsun, uğraşıyorsun, zamanını harcıyorsun, bu çok güzel birşey. bana hediye verse tanımadığım biri o hediyeyi ömrümün sonuna kadar saklarım.


  • rock n roll  (30.11.14 16:00:52) 
bu duyuru salt amacını 3. giri ile tamamlamışa benziyor. çekiliş sonucu yapılacak ilk şey çıkan kişinin duyurularını incelemek olacaktır. yazar burda "forma istiyorum ben"'i meşru bir şekilde göze sokabilmek adına bu uğraşlara girişmiş muhtemelen.


  • vonkhar  (30.11.14 16:01:13) 
@vonkhar, SİZİİİİN İÇİNİZ FESAT İÇİNİİİZ. yok ben ne alacağımı bulamazsam katılmayı bile düşünmüyorum. duyurudan kimsenin de 150 lira verip bana yurtdışından forma alacağını düşünmüyorum açıkçası. gerçi icemint alır ama doğumgünümde artık o da. duyuru hediyeleşmesinde ufak tutmak lazım.


  • pescador  (30.11.14 16:04:19) 
erkekse;

temizlik-bakım falan çantası. bütçeye göre içinde diş fırçası, diş macunu, diş ipi, tıraş losyonu, tıraş köpüğü, tıraş bıçağı, duş jeli, kese... gibi şeylerden olur işte.

kadınsa;

boku yedik. hiç bi fikrim yok.
  • dusmanimizkindirbizim  (30.11.14 16:07:54) 
Ben de tam "Bir ay içinde bu tür duyurular çoğalacak" diyecektim ki, tam da bu konu ile ilgiliymiş. Normalde duyuruları karıştırıp ne sevdiğini bulabilirim de, aktif olmayan kişilerden biri çıkarsa cinsiyete bağlı biraz. Kadınsa biraz düşüncede kolaya kaçıp, östrojenin sevdiği şeylerden alabilirim; minik minik parfümler, sabunlar, mumlar. Onlardan güzel bir sepet olabilir. Ama erkek çıkarsa ne yapabileceğim konusunda bir fikrim yok. Birkaç arkadaşa danışacağım.


  • aychovsky  (30.11.14 16:08:02 ~ 16:10:20) 
erkekse zippo hand warmer (malum kış) kadınsa boyner'den 75 tl'lik hediye çeki :)

edit: tanımadıgım birine alacağım hediye limiti maksimum 75 tl'dir. hoşlandığım biriyse 150, aşıksam 250.
  • halitkin  (30.11.14 16:46:05 ~ 16:47:19) 
Kardeş merhaba.. umarım sana ben çıkarım, yolladığın şeyin içine samimi bir mesaj ilistirsen bana yeterdi çünkü.. Hatta sadece samimi bir yazı bile yetebilirdi bana.. Ama sen yine de karşındakini düşünmeden yap bir şeyler.. Eğer beğenirse güzel bir muhabbet olur belki aranızda, beğenmezse de siktir et pezevengi :))


  • sustum  (30.11.14 18:40:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.