[]

Ütopya dizisi - spoiler yok

Sevgili romalılar,
Aranızda ütopya dizisini izleyeniniz var mıdır? Janus projesi sizce dığru mu yanlış mı? Sebep de açıklarsanız sevinirim...



 
ben ben ben. iptal edildi diye karalar bağladım, anneme helva yaptırıp acı kaybımız diye mahalleye helva dağıttım.

bence mantıklı bir proje sonuçta var olan insanları öldürmüyor sadece üremeyi engelliyor.
  • kuzey li  (30.11.14 14:44:29) 
Proje esastan değerlendirildiğinde doğru fakat usulden değerlendirildiğinde yanlış.


  • nereye bu gidis  (30.11.14 14:46:08) 
kuzey li nin yaptıklarına ek olarak ben plazanın önünde ağıtlar yaktım, millet noluyo lan diye dönüp baktı.

------------spoiler var ------------

aslında olay aşırı mantıklı, adamlar projeyi anlattıkları zaman, harbi lan bu kaynaklar kime daha ne kadar yetecek diye insan sorguluyor. ha insanları kısırlaştırmak buna çözüm mü onu bilemem.
  • bonjurkes  (30.11.14 15:01:17 ~ 15:01:40) 
bu konunun tıpkısının aynısı dan brown'ın cehennem kitabında işleniyor. tesadüf bu ya, ilk sezonu izlerken aynı zamanda o kitabı da okuyordum ve aklıma çok yatmıştı. ama araştırınca o kadar da fena durumda olmadığımızı gördüm. o kadar fena duruma geldiğimiz bir gün olursa (biz görmeyiz ama) evet, mantıklı derim.


  • devilred  (30.11.14 15:22:02) 
Kesssinlikle dogru bir proje.
Ustelik katliam yapmadan dogru bir yoldan nufusu azaltmaya calistilar.
olaylarin sonradan yolundan cikmasindan bagimsiz olarak ben destekliyorum.

Mr rabbit bile olurdum.
  • rayde  (30.11.14 17:27:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.