[]

bi boy sorusu da benden ama daha değişik

boyum 1,78. anam 1,70 babam 1,75 olduğu, yıllarca basket oynadığım için "lan niye daha fazla uzamadı" dediğim oluyor arada ama genel olarak memnunum, yani boydan yana hiçbi sıkıntı yaşamadım şu an.

ama ben kendimi hala küçük buluyorum. mesela geçen marmaraydan indim, karşıdan bi tane adam geliyo. baktım böyle kestim biraz yani bildiğin adam. boylu poslu. dedim bunun boyundaysam ben de demek ki iyiyimdir. yan yana geldiğimizde gördüm ki adam omzuma geliyo.

sizde de var mı böyle bi şey? yani ben kendime alıştığım, kendimi dışardan göremediğim için mi kendimi hala el kadar hissediyorum acaba yoksa harbi boyum mu kısa? ama kısa da değil lan 1.78 işte yani uzun değil eyvallah ama orta?

gerçi duyuruda bu tip sorular açmak tehlikeli, geçen "tipim de düzgündür" dedim buff geldi yoo çirkinsin kusura bakma yazdı aq o günden beri ara ara ağlıyom özgüvenimi kaybettim

 
Buff özür dile şu çocuktan amk, ayıptır, günahtır, pescador da bu vatanın evladıdır.

Zayıfsındır, kambursundur falan. Ondan olabilir?
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (30.11.14 14:00:18) 
aynen öyle. o biraz da duruşla vücutla vs. alakalı ya. mesela tom cruise filmleri ile büyüdüm en sevdiğim oyunculardan biridir 1,72 boyu var ama hiç öyle görünmüyor. heheheh cüceye bak lan dediğimi hatırlamıyorum eminim diyen de yoktur pek.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (30.11.14 14:00:21 ~ 14:02:09) 
Aha pescador'u da report edelim tekmeyi vursunlar :P

20 yasina kadar oluyorduda 20'den sonra dikkat etmemeye basladim. He uzun boy istemez miyim, hala isterim. 50 Yasinda da isterim. Takim elbise bile ayri bir yakisiyor uzun boya.
  • delifaruk  (30.11.14 14:00:41) 
sorun sende. ben 174 üm hiç kendimi kısa hissetmedim. türkiye bu tarz boydakiler için 170-180 için nimet nimet. Hollanda'ya git gör. Ben gittim gördüm. En kısa hatun 185 mk :D türkiye'de 170 kıza uzun diyoruz :D


  • secilmis uye  (30.11.14 14:03:01) 
@futbolcu, ya abi özür dilese n'olur, KaLP KıRıLMıŞ BiR KeRe... başta takmadım bi şey hissetmedim ama ertesi gün falan vurdu yalan değil. yani hayatımda ilk kez bi kadından "yoo çok da şey değilsin yani tipin iyi değil hiç o konuda gaza gelme" minvalinde bi' laf duydum. buff da zaten utana sıkıla söyledi öyle çat diye "neren yakışıklı be salak" tarzı söylemedi ama olsun oraya getirdi işte lafı, hayır tipi değiştirsem değişmiyo kıza bi şey desem ne dicem kaldım öyle mal gibi aynaya bakıp üzülüyorum arada.

@proletarier, evet ya haklısın duruş kısmı sakat bende. emmi gibiyim o yüzden ufak tefek bi herifmişim gibi geliyo bana.
  • pescador  (30.11.14 14:03:54) 
secilmis dogru diyor, Hollanda'da olsa sokaga cikmazsin. Hem de her 5 erkekten 4'u yakisikli maasallah. Daha ulkeye girerken hayatimda en yakisikli pasaport polisini gormustum:)
2-3 sene sonra pek aklina takilmaz bunlar.

  • delifaruk  (30.11.14 14:06:55 ~ 14:39:21) 
@pescador, sen küçük durmuyorsun ki. hatta irice sayılırsın. muhtemelen de 30 yaşına kadar öyle görüneceksin. senden biraz daha uzun olan arkadaşların kadar irice algılanacaksın hep. saç şekli, üst-vücut iriliği vs veriyor o algıyı.


  • dusmanimizkindirbizim  (30.11.14 14:15:50) 
@dusmanimizkindirbizim, sen kimsin o.O


  • pescador  (30.11.14 14:16:45) 
@pescador

bi dost.
  • dusmanimizkindirbizim  (30.11.14 14:17:42) 
boy konusunda karşıdan gelenlerde yanıldığım oluyor evet. boydan yana sıkıntım yok neyse ki. karşıdan birisi geliyor mesela. adama bak ne uzun diyorum 190 civarı bekliyorum aynı boyda çıkıyoruz. arkadaşlarım da söylüyor bana zaten uzaktan bakınca uzun duruyorsun diye.

boyun kısa değil ortalama denilebilir. uzun da değil kısa da değil yani
  • metalika  (30.11.14 14:36:09) 
Ya bende de öyle, neden bilmiyorum. Gerçi tam tersi oluyo bende sanırım. Bi kız görüyorum, karşıdan geliyo ya da günlük hayatta tanıdığım, takıldığım inanlara uzaktan bakıyorum; uff diyorum ya fiziğe bak, keşke boyum böyle olsaydı. Sonra yanyana geliyoruz, anam o da ne! Aynı boydayız!
Halbuki o 1.70 duruyor, ben 1.63... Bunun sebebini gerçekten anlayamadım. Benden zayıflar desem; değil. Çoğu benden bikaç kilo daha ağır olduklarını söylüyor. Ben fit değilim desem, değil. Omuzlarım da geniştir. Bilmiyorum :( Bazı insanların bacakları ekstra ince ya da boyumuz aynı olsa bile ekstra uzunlar. Ya da mesela popoları az olan insanlar da daha uzun duruyor. Böyle farklar var sanırım. Benim vicüdüm orantılı ama bazı insanlardaki o orantısızlık, dışarıdan bakınca daha güzel gözükmelerine sebep olabiliyor.

Bi de giyim kuşam, duruş ve yaşla birlikte vücudun oturması konularının da ilgisi var.
  • pandispanya  (30.11.14 14:48:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.